Oslobodjenje

Najduže putovanje

-

Džo je plaćeni ubica koji iza sebe ima podužu “karijeru” i vrlo je cijenjen. Na tajnom je zadatku u Bangkoku, gdje u roku od mjesec mora da ubije četvoricu mafijaša i njihovog šefa, ozloglašen­og Surata. Kako bi se lakše snašao, on unajmljuje sitnog kradljivca Konga da mu pomogne u nekim jednostavn­ijim poslovima. Iako unaprijed ima namjeru da ubije Konga, Džo na neobičan način postaje prijatelj s njim i odlučuje da ga poštedi, tim prije što uviđa da mladić raspolaže velikim brojem njemu potrebnih informacij­a.

FILM 23.30 NOVA TV

The Longest Ride, 2015. ROMANTIČNA DRAMA Režija: George Tillman Jr. Uloge: Scott Eastwood, Britt Robertson, Alan Alda, Oona Chaplin

4

Temeljeno na bestseleru vrhunskog pripovjeda­ča Nicholasa Sparksa, “Najduže putovanje” prati sudbonosnu ljubav između Lukea, bivšeg jahača bikova koji se pokušava vratiti u igru, i Sophije, studentice koja se sprema započeti posao iz snova u umjetničko­m svijetu New Yorka. Dok sukobljeni putovi i ideali stavljaju njihovu vezu na kušnju, Sophia i Luke neočekivan­o se i sudbonosno povežu s Irom čije uspomene na romansu s voljenom suprugom duboko inspiriraj­u mladi par.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina