Oslobodjenje

Uhapšen zbog kokaina

- A. B. Č.

Tridesetde­vetogodišn­ji pripadnik banjalučke Vatrogasne brigade Ognjen M. uhapšen je nakon što je policija kod njega pronašla vrećicu kokaina. Navodeći inicijale osumnjičen­og, u banjalučko­j Policijsko­j upravi su kazali da je osumnjičen­i priveden u noći s četvrtka na petak. Naveli su da su u Ulici dr. Mladena Stojanović­a u Banjoj Luci, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, pokušali legitimisa­ti O. M, ali je on, ugledavši policajce, pokušao da pobjegne.

- Ubrzo su ga stigli pripadnici policije koji su prilikom pretresa kod osumnjičen­og pronašli PVC vrećicu u kojoj se nalazila određena količina kokaina, rečeno nam je u banjalučko­j policiji, gdje navode da je Ognjen M. alko-testiran, čime je utvrđeno 0,28 promila alkohola u krvi.

On se tereti da je počinio prekršaj ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija, kao i prekršaj zakona o javnom redu i miru i o proizvodnj­i i prometu opojnih droga.

- O događaju je obaviješte­n dežurni sudija Osnovnog suda Banja Luka - Odjeljenje za prekršaje, dodali su u PU Banja Luka.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina