Oslobodjenje

Beyonce na naslovnici Voguea

Baršunasta kreacija uparena je sa efektnim pernatim pokrivalom za glavu britansko-američkog brenda Harris Reed i Vivienne Lake i naušnicama Eddie Borgo

-

Uoči izlaska dugo očekivanog sedmog albuma “Renaissanc­e” (koji se očekuje 29. jula), superzvije­zda Beyonce se vratila na naslovnicu slavnog modnog magazina i po ko zna koji put potvrdila imidž ikone. Naslovnicu julskog izdanja modne biblije potpisuje brazilski fotograf Rafael Pavarotti, a na njoj jedna od najomiljen­ijih zvijezda pop-kulture sjedi na konju odjevena u crnu, dugu haljinu od baršuna s rukavicama brenda Alaïa. Slavne obline u prvom planu: Beyonce najavljuje novu sportsku kolekciju, nastalu u saradnji s poznatim brendom.

Baršunasta kreacija uparena je sa efektnim pernatim pokrivalom za glavu britansko-američkog brenda Harris Reed i Vivienne Lake i naušnicama Eddie Borgo. Za to izdanje zaslužna je osobna Beyonceina stilistica Marni Senofonte, u saradnji s glavnim urednikom britanskog Voguea Edwardom Enninfulom. Stilistica je pjevačku zvijezdu odjenula i u neke svježe brendove koji su u skladu s temom snimanja. Među njima je i Harris Reed koji je na svom Instagram profilu napisao da je odrastao gledajući Beyonceina videa u svojoj sobi, skidajući svaki pokret najbolje što može, pjevajući, plačući i plešući.

U jednom od izdanja pjevačka diva je u zlatnom kaputu Schiaparel­li Haute Couture s ručno izvezenim šljokicama i Swarovski kristalima te statement naušnicama iste modne kuće. Za potrebe snimanja odjenula je još atraktivni­h, neobičnih ili futuristič­kih modnih kreacija. Mnoštvo prizora iz editorijal­a objavila je i sama na svom Instagram profilu. Inače, na novom albumu nalazi se 16 novih pjesama u njenom stilu.

 ?? / EPA ?? Najomiljen­ija zvijezda pop-kulture
/ EPA Najomiljen­ija zvijezda pop-kulture
 ?? ?? Izuzetna elegancija
Izuzetna elegancija

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina