Oslobodjenje

Jedna od najboljih opcija u ljetnim danima

-

Ukoliko volite sandale, onda znate kako postoji više modela ove popularne ljetne obuće, ali jedan od njih uvijek se izdvaja u odnosu na druge. Riječ je o sandalama sa kaišićima koje su veoma elegantne i ženstvene, a tako ih je lako uklopiti u svaki stajling. Jedna od najboljih opcija su nude ili sandale boje kože, koje mogu biti završni pečat svakoj kombinacij­i, a ujedno vam pomoći da izgledate i dvatri centimetra više.

Bez neke pretjerane mudrosti, haljina je najženstve­niji komad garderobe koji veoma rado nosimo u mnogobrojn­im prilikama. Svaka od nas sigurno se osjeća posebno u ovom komadu garderobe, a ako vam je cilj da vaš stajling bude što upečatljiv­iji, a samim tim i još ženstvenij­i, haljina na kopčanje jedan je od najboljih izbora koje možete napraviti tokom ljetne sezone.

Na kraju, ne možemo zaboraviti ni asesoare, a u prvom redu torbe. Ljetne torbe su lagane i obično izrađene od prirodnih materijala, a od boja, najviše su zastupljen­e boja morskog pijeska i bijela. Upravo ovaj asesoar može biti odgovoran za veoma ženstven i upečatljiv stajling.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina