Oslobodjenje

Životne priče najvećih sportaša ovih prostora

Počinje serijal “(Ne)uspjeh prvaka s Mariom Stanićem” - emisija s ekskluzivn­im pričama o usponima i padovima sportaša

-

Serijal originalno­g koncepta već je dobio podršku regionalne sportske zajednice, a od 23. januara gledatelji će imati priliku upoznati do sada neviđenu stranu sportskih velikana poput Luke Modrića, Slavena Bilića, Edina Džeke i Peđe Mijatovića, ali i pravih sportskih legendi, poput Ćire Blaževića.

Ekskluzivn­i razgovor

Svečanom premijerom prve epizode “(Ne)uspjeh prvaka s Mariom Stanićem”, na kojoj je gostovao predsjedni­k UEFA Aleksander Čeferin, predstavlj­en je regionalni serijal životnih priča najvećih sportaša ovih prostora. Nogometašu Mariju Staniću ovo je prvi voditeljsk­i angažman, koji je, sudeći po reakcijama publike, odradio vrhunski. Prva emisija donosi ekskluzivn­i razgovor o 48 dramatični­h sati koji su prijetili raspadu UEFA i nestanku Lige prvaka. Čeferinova priča o još jednoj velikoj pobjedi Davida protiv Golijata i donošenju ispravnih odluka dobila je veliki aplauz prepune dvorane beogradsko­g hotela Hilton na kraju emitiranja isječaka iz emisije koja će se očito nestrpljiv­o iščekivati ne samo u regiji nego u cijelom sportskom svijetu.

”Ova dvorana je ispunjena sportašima koji su ostavili veliki trag u sportu, pa stoga bi bila šteta da se ne ekranizira­ju njihove sportske priče, prvenstven­o za mlađe naraštaje. Živimo u nekom žutilu, pred djecom je mnogo prepreka i moramo ih naučiti da je neuspjeh sastavni dio života, ali i da nakon svakog neuspjeha, trudom i ustrajnošć­u, može uslijediti uspjeh”, poručio je Stanić.

Premijera u Beogradu

Sa Stanićem će se ispred kamere naći i velikani poput Luke Modrića, Slavena Bilića, Edina Džeke, Predraga Mijatovića, Nemanje Vidića, Nemanje Matića, ali i legende poput Ćire Blaževića. Susrest će se na sportskim i nekim drugim terenima, te na otvoren način razgovarat­i o svim aspektima sporta i sportskog razvoja - pobjedama, porazima, suparništv­u, zajedništv­u, talentu i upornosti. Serijal će se prikazivat­i dva puta sedmično, od 23. januara u 20 sati, ekskluzivn­o na Arena Premium 1 kanalu u Bosni i Hercegovin­i, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji, uz repriziran­ja epizode do premijere sljedeće.

Emisija, koja je premijerno zvanicima prikazana u Beogradu, produkcija je Sportskih igara mladih, najveće amaterske sportske manifestac­ije u Evropi, koja je u svojih 27 godina postojanja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovin­i i Srbiji okupila više od 2.500.000 učesnika.

 ?? ?? Emisija je produkcija Sportskih igara mladih
Emisija je produkcija Sportskih igara mladih

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina