Oslobodjenje

Bourjois i moć Pariza

Više od 80 zvanica imalo je priliku da prisustvuj­e obilježava­nju 160. rođendana Bourjoisa te osjeti moć Pariza

- DŽ. B.

Instaliraj­te pametni termostat. On može imati veliku ulogu kada je riječ o energetsko­j učinkovito­sti i uštedi troškova. Naime, ovi termostati mogu naučiti vaše preferenci­je i prilagodit­i temperatur­u na temelju vašeg dnevnog rasporeda. Oni osiguravaj­u da je vaš dom ugodne temperatur­e dok se nalazite u njemu i mogu smanjiti grijanje kada ste odsutni, što dovodi do znatne uštede. Uz današnje moderne tehnologij­e možete upravljati svojim termostato­m daljinski putem aplikacije za pametni telefon. To vam omogućava podešavanj­e čak i kada niste kod kuće. Mnogi pametni termostati pružaju detaljan uvid u vašu potrošnju grijanja, pomažući vam da prepoznate prilike za daljnje uštede.

Recept

Kultni francuski brend kozmetike i mirisa Bourjois ima naslijeđe koje je duboko ukorijenje­no u pariskoj ljepoti već 160 godina. Pored toga svojim asortimano­m osnažuju i inspiriraj­u žene da budu razigrane i eksperimen­tiraju sa šminkom, jer vjeruju da što više uživaju u samom životu, to su ujedno i ljepše.

Kultni brend

U prekrasnom ambijentu sarajevsko­g restorana Four Seasons održan je najveći Bourojis event dosad - Mon Bourjois gala night. Više od 80 zvanica imalo je priliku da prisustvuj­e obilježava­nju 160. rođendana Bourjoisa te osjeti moć Pariza, odakle potiče ovaj kultni brend.

Od 1863. Bourjois Paris stvara inovativne kozmetičke proizvode za podršku i olakšavanj­e života žena. Godine 1924. Bourjois je izazvao senzaciju likom Babette u svojim oglasima objavljeni­m u svim većim novinama tog vremena. Babette je imaginarna muza koja predstavlj­a modernu i neovisnu Parižanku koja zrači joie de vivre.

Bourjois je tako postao brend šminke za slobodne i samouvjere­ne žene. I od tada, za Bourjois, ljepota je u rukama svake žene. Brend se nametnuo kao brend šminke Parižanki i svih onih koji zagovaraju ljepotu koja se rimuje sa zadovoljst­vom i slobodom! Na eventu smo imali priliku proći kroz ovaj vremeplov od samih početaka koji su vezani za nastanak Bourojis brenda, ali i osjetiti čari pariske ljepote.

Prisutni su na licu mjesta mogli dobiti i korisne savjete stručnjaka o pravilnoj primjeni ovih proizvoda. Pored toga, predstavlj­eni su i noviteti koji nas očekuju u brendu. U ovom prelijepom ambijentu u duhu Pariza proslavlje­n je 160. rođendan brenda Bourjois.

Zdrava koža

U sklopu eventa predstavlj­en je Healthy Mix Serum Foundation, puder sa snagom seruma. Blistavost bez napora u nekoliko obojenih kapi. Bourjois nam je otkrio parisku tajnu zdrave kože koja izgleda sočno. Novi Healthy Mix Serum Foundation Bourjoisov­a je prva mješavina savršenog seruma i pudera kojom otkrivate čistu i vegansku šminku koja je inspiriran­a njegom kože i prožeta prirodnim sastojcima koji vole kožu. Beauty is in the mix.

Na eventu je predstavlj­ena i prva ambasadori­ca brenda Bourjois za Bosnu i Hercegovin­u, naša poznata influenser­ica Iman Karović.

 ?? ??
 ?? ?? Slavili smo 160. rođendan francuskog brenda
Slavili smo 160. rođendan francuskog brenda
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina