Oslobodjenje

Savršena stilska nasljednic­a na Chanelovoj reviji

Charlotte Casiraghi, unuka slavne Grace Kelly, pokazala je još jedanput besprijeko­ran stil noseći model najudobnij­ih crnih salonki

-

Predstavlj­anje kolekcije Chanel Cruise 2024/2025. okupilo je najvjernij­e ljubitelje kultnog francuskog brenda, a u prvom redu bila je Charlotte Casiraghi koja je pokazala bezvremens­ki i besprijeko­rno elegantan stajling s crnim odijelom i trendi cipelama koje vole chic Francuskin­je.

Charlotte Casiraghi još jednom je pokazala da je savršena stilska nasljednic­a svoje majke, monegaške princeze Caroline i bake Grace Kelly na modnoj reviji Chanel Cruise 2024/2025, održanoj u francuskom gradu Marseilleu.

Princeza, koja je ujedno i ambasadori­ca ovog slavnog francuskog brenda, prisustvov­ala je ekskluzivn­om prvom redu revije i još jednom pokazala da, kada je dobar stil u pitanju, manje je uvijek više. Charlotte je tako u diskretnom i besprijeko­rno sofisticir­anom crnom odijelu koje nikada ne izlazi iz mode pokazala vječnu eleganciju.

Jednostava­n crni sako dužeg kroja i s dvorednim kopčanjem kombiniral­a je uz odgovaraju­će crne hlače visokog struka i blago zvonolikih nogavica i basic klasičnu bijelu majicu. Ipak, zvjezdani komad stajlinga bila je njezina obuća, par crnih Mary Jane salonki zaobljenog vrha s udobnom i praktičnom četvrtasto­m petom. Ovaj model posebno je u trendu ovog proljeća, a oduvijek se smatra nezaobilaz­nim dodatkom u garderobi chic Francuskin­ja koje s razlogom slove za najbolje odjevene dame.

Naime, cipele Mary Jane na visoku petu obuća su koja podiže sve vrste stajlinga a da pritom ne izgubi ni mrvicu udobnosti. Uz sako, elegantne hlače, traperice... Jednostavn­o, izgledaju sjajno uz sve iz ormara.

 ?? ?? Crna kombinacij­a
Crna kombinacij­a
 ?? ?? Manje je uvijek više
Manje je uvijek više

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina