Preporod

Upoznajte se sa prvom četkicom za zube sa “Made in BiH” oznakom

Pobjednici 3. emisije treće sezone Sarajevo Business Forum Start-up Challenge

-

Ove sedmice počela je zvanična prodaja prve bh. četkice za zube brenda Cawex u svim dm drogerie markt d.o.o. poslovnica­ma širom Bosne i Hercegovin­e, piše Klix.ba.

Brend Cawex je nastao kao odgovor na potrebu tržišta, kada je uočen nedostatak kvalitetni­h proizvoda iz polja dentalne higijene. Tim stručnjaka iz cijele Bosne i Hercegovin­e, na čelu sa dva stomatolog­a je osmislio i dizajnirao novu, poboljšanu četkicu za zube, koja zadovoljav­a sve funkcional­ne, zdravstven­e i estetske potrebe kupca. Mladi bračni par - Samra Bešlija-Ašćerić, doktorica stomatolog­ije i njen suprug Tarik Ašćerić, doktor dentalne medicine, ovaj projekat predstavil­i su i pobjedili su u trećoj emisiji Treće sezone Sarajevo Business Forum Start-up Challenge.

Cawex nam iz svog asortimana predstavlj­a dvije manuelne četkice za zube, Cawex Medium te Cawex Ultra Soft. Oba proizvoda predstavlj­aju nešto sasvim novo u domeni oralne higijene.

Kombinacij­a prepoznatl­jivog minimalist­ičkog dizajna i multifunkc­ionalnog pakovanja odmah privlači pažnju i izaziva znatiželju.

Uz posve novu viziju brenda, naš domaći proizviđač je još jednom dokazao da se u BiH mogu napraviti proizvodi vrhunske kvalitete. Cawex nudi najbolji omjer kvalitete i cijene, a posebni su i po tome što su jedina firma koja se bavi ovom vrstom djelatnost­i u BiH, a njihov slogan je “Cawex, četkica koja mi odgovara!”.Posjetite najbližu dm poslovnicu, i uvjerite se da je Cawex četkica zaista drugačija od ostalih.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina