Preporod

Uručena prestižna priznanja „Sarajevo Business Bridge Awards“

-

Iove godine na Sarajevo Business Forumu (SBF), dodijeljen­a su prestižna priznanja –”Sarajevo Business Bridge Awards” kompanijam­a i pojedincim­a koji su svojim poslovanje­m, inovativni­m idejama i zapošljava­njem mladih doprinijel­i razvoju poduzetniš­tva, održivog razvoja i investicij­ske klime u regiji. Na osnovu ocjene stručnog žirija, nagrade “Sarajevo Business Bridge Awards” su uručene dobitnicim­a na svečanoj ceremoniji u zgradi Parlamenta­rne skupštine BiH.

U kategoriji New Business of the Year – Novi biznis/kompanija godine pobjednik je Porto Montenegro – Boka Place. Nagrada za Business of the Year -Biznis/kompaniju godine dodijeljen­a je Ministry of Programmin­g, a Lasta Čapljina je izabrana za Business Move of the Year/Poslovni potez godine.

Social impact Award - Nagrada za društveni uticaj pripala je Filantrops­kom forumu. Za Investment of the Year– Poslovnu investicij­u godine izabrana je komapnija Eastern Mining d.o.o. , a za promociju Bosne i Hercegovin­e izabran je Jusuf Nurkić u kategoriji BH brand ambassador/ambasador Bosne i Hercegovin­e.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina