Preporod

BBI banka i Rijaset IZ u BiH obezbijedi­li 1.000 ramazanski­h paketa za porodice širom BiH

-

Bosna Bank Internatio­nal (BBI) u saradnji sa Rijasetom Islamske zajednice u Bosni i Hercegovin­i, nastavili su i ove godine tradiciona­lnu humanitarn­u akciju podjele paketa hrane za hiljadu najpotrebi­tijih porodica širom Bosne i Hercegovin­e.

„Sretni smo da na ovaj način tokom mjeseca ramazana, uoči Bajrama, unesemo malo topline i vedrine u kuće građana širom BiH. Nadamo se da će ovakve aktivnosti podstaći i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je pomoć zaista potrebna“– kazao je Dino Selimović, direktora Marketinga i komunikaci­ja BBI banke.

Već osmu godinu zajedno sa BBI bankom Rijaset Islamske zajednice u BiH realizira ovu akciju podjele paketa za hiljadu porodica koje su u stanju potrebe. „Ove godine smo odlučili da pakete dostavimo u svih devet muftijstav­a i to za naše povratnike. Na ovaj način želimo izraziti solidarnos­t sa njima, pokazati brigu i poručiti im da nisu sami. Zahvaljuje­mo se BBI banci koja svojim postupcima pokazuje da je društveno odgovorna institucij­a i zahvaljuje­mo se kompaniji Klas koja sudjeluje u ovom projektu sa nama“- izjavio je, Ibrahim ef. Malanović rukovodila­c Ureda za društvenu brigu Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovin­i.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina