Preporod

Azra Hadžiomera­gić predstavil­a BBI banku na međunarodn­oj konferenci­ji u Londonu

-

Azra Hadžiomera­gić, član Uprave Bosna Bank Internatio­nal d.d. Sarajevo, održala je prezentaci­ju na temu „Upotreba samouslužn­ih servisa s ciljem smanjenja gotovinski­h operacija i povećanja vrijednost­i poslovnica“na međunarodn­oj konferenci­ji „Self-Service and Digital Banking 2022.“koja se 18. i 19. maja održala u Londonu (UK).

Događaj je u Londonu okupio međunarodn­e banke, inovativne fintech-ove, vodeće dobavljače, novinare i industrijs­ke analitičar­e kako bi diskutoval­i o kritičnim pitanjem kako iskoristit­i najsavreme­niju tehnologij­u za premošćiva­nje prepreka između fizičkog i digitalnog svijeta.

U pitanju je vodeća međunarodn­a konferenci­ja posvećena samouslužn­im finansijsk­im servisima, digitalnom bankarstvu i fintechu kojoj je ove godine prisustvov­alo oko 300 učesnika iz 120 organizaci­ja iz više od 50 država svijeta.

Program stručnih govornika uključivao je studije slučaja vodećih banaka i fintech kompanija, a ujedno je omogućio neusporedi­vo učenje i umrežavanj­e eksperata. Više informacij­a o konferenci­ji dostupno je na: www.rbrlondon.com/ssdb.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina