TV Extra

Semra je ljuta na Dujgu

-

PONEDJELJA­K (320. ep.)

Jaman je iznenađen, ali istodobno i presretan zato što ga je Seher spriječila da napusti kuću. Seher počinje bolje razumjeti Jamana, te joj je jasno da joj je život bez njega puno teži nego je to mislila. Žele dati šansu svome braku. Oboje su svjesni da je put pred njima trnovit, ali su ga voljni preći skupa. Semra je ljuta na Dujgu i krivi je za sestrin nestanak i zato što joj nije rekla da je Jasemin mrtva.

UTORAK (321. ep.)

Seher je krivo što je Jaman prebacio njene stvari u njegovu sobu, obzirom da mu je rekla da joj je potrebno vremena. Dujgu priznaje Aliju kako je zapravo krhka žena, te da se samo krije iza svoje policijske ličnosti. U konaku su svi sretni jer se popravlja stanje između Jamana i Seher. Međutim, ista situacija nije i kod Zuhal, koja bjesni nakon što joj to Čiček saopći.

SRIJEDA (322. ep.)

Dujgu se nastoji odužiti Aliju za sve što je učinio za nju, te ga poziva na večeru. S druge strane, Semra u fazi napada cijepa skoro svu Dujguinu odjeću. Jaman odvodi Seher u „svoju prošlost“, što se njoj neopisivo svidi. Upoznavanj­e njegova kvarta, a ponajviše žene koja je Jamanu i njegovoj braći bila oslonac u djetinjstv­u, ponovno pobuđuje potisnute osjećaje u njoj.

ČETVRTAK (323. ep.)

Dujgu odvodi Alija u restoran gdje je prije išla s ocem i Jasemin, te mu priča o svom djetinjstv­u. Jaman i Seher ponovno provode lijepo vrijeme zajedno. Jaman traži od Seher da se više nikada ne dovedu u situaciju da ne vjeruju jedno drugome.

PETAK (324. ep.)

Pada prvi poljubac između Jamana i Seher. Ne znajući što učiniti s uzbuđenjem, Seher donosi važnu odluku. I baš kada se učini kako su prevazišli sve nedaće, njihov povratak u vilu donijet će nove nevolje. Komesar Ali gali sve intenzivni­je osjećaje prema Dujgu, a to nije spreman nikome priznati.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina