TV Extra

Džejda je smještena u bolnicu

-

PONEDJELJA­K (88. ep.)

Hajrije je na ulazu u baštu vidjela Nedžlu sa torbom u ruci i veoma se uznemirlil­a. Zabrinuta je za svoju kćerku koja noću luta, sama i napuštena od svih. Kada Nedžla shvati da ukućani ne žele ni čuti za nju, to je dodatno povrijedi. Džejda je saznala da je Jaman podnio zahtjev za razvod braka i shvata da je sada prepuštena sama sebi.

UTORAK (89. ep.)

Ševket sa čuđenjem posmatra kolegice koje se raduju uspješnim ulaganjima na berzi, dok on sve teže izlazi na kraj sa svojim računima i troškovima cijele porodice. Dok Fikret i Tahsin preuređuju kuću, Ali Riza odlučuje angažirati advokata Džana zbog Lejlinog razvoda. Svi su odlučili pomoći Lejli da se oporavi. Osim toga, Džan će Ali Rizi pomoći da dobije Nedžlinu adresu.

SRIJEDA (90. ep.)

Ukućani primjećuju da se nešto čudno dešava sa Ševketom. Uznemireni su jer sve češće nije u kući.

Džejda je smještena u bolnicu. Oguz je sada očajan. Brine se za nju i bebu, ali strahuje od Nedžline reakcije. Sve će se još više zakomplici­rati kada mu Džejda saopći da joj je otac zabranio da se vrati kući i da ona nema gdje otići.

ČETVRTAK (91. ep.)

Ali Riza sve češće prati Nedžlu, kako bi se uvjerio da je dobro. Međutim, nije on jedini koji je prati. Isti zadatak je dobila i Nuniš, Dževrijina rođaka, od koje je ona tražila da istraži i sazna sve o Fikretinoj

porodici. Kada Fikret ode u kupovinu, vidjet će Tahsinovu kćerku Deniz u društvu starijeg muškarca. Osim toga, pronaći će i Denizin dnevnik u kojem piše koliko mrzi svoju maćehu.

PETAK (92. ep.)

Fikret želi napustiti svoj dom u Adapazaru, nakon što njena svekrva počne loše govoriti o njenoj porodici. Kada je Tahsin spriječi u tome, ona mu ispriča šta joj se desilo i zbog čega je morala napustiti rodni dom. Oguz je priveden u policijsku stanicu.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina