TV Extra

Suzan otkriva svoje strahove Akifu

-

NEDJELJA (5. ep.)

Akif posjećuje Suzan, te joj recituje ljubavne stihove kako bi ju odobrovolj­io. Ouldžan nagovara Omera da izađu van i ne sluteći kako će se završiti njihovo ludo veče. Ouldžan i Doruk se odlučuju natjecati u brzoj vožnji nakon koje Doruk pobjeđuje i skupa sa društvom počinje ismijavati Omera. Kadir saznaje kako je njegova strina tražila novac od Akifa.

PONEDJELJA­K (6. ep.)

Kadir odlazi kod Akifa i vraća mu novac. Kako bi se opravdao pred ortakom Kenanom, Akif nudi Kadiru mjesto u firmi, no ponosno Kadir odbija njegovu pomoć. Suzan izjeda grižnja savjesti, te odlazi kod Šengul kako bi joj dala pozamašnu svotu za sirotu djecu. Mudra Šengul skriva dobiveni novac. Emel se razboljeva, te ju odvode u bolnicu. Nakon snažnog pljuska, Kadir postaje još zabrinutij­i za malu sestru.

UTORAK (7. ep.)

Kadir nema srca ostaviti Emel, te se njih dvoje skupa vraćaju kući. Očajni Kadir dijeli svoju tugu sa Ismetom i nema drugog rješenja nego prohvatiti Akifovu ponudu. Ismet govori Sejfiju kako odustaje od njihovog plana, nakon čega uplašeni Sejfi pokušava iznuditi novac od Akifa.

SRIJEDA (8. ep.)

Kadir pokušava pronaći Ismeta, ali mu Šengul govori kako se on vratio u svoju domovinu. Ajbike je ljubomorna na svoje rođake, te plačući zahtijeva od majke da i nju upiše na koledž. Šengul uzima skriveni novac koji je dobila od Suzan i uplaćuje školarinu sinu i kćerki, dok njen muž sprema iznenađenj­e za svoje nećake. Ajbike, Ouldžan, Omer i Asije odlaze na veliki koledž i ponovno se susreću s grupom bogataša koji ih ismijavaju. Nebahat govori Suzan kako misli da ju Akif vara.

ČETVRTAK (9. ep.)

Doruk i njegov drug se iživljavaj­u na novim drugarima koje smatraju seljacima, no ostaju šokirani kada ih Melisa pozove na svoju rođendansk­u zabavu. Suzan otkriva svoje strahove Akifu, no on je tješi i govori kako će umiriti Nebahat.

PETAK (10. ep.)

Omeru više ne polazi od ruke trpjeti Dorukovu torturu, te mu on naređuje da mu donese njegov novac.

Ouldžan i Omer odlaze kod Mehmeta i posuđuju novac od njega. Kenan primjećuje kako Nebahat nosi naušnice koje je poklonio svojoj ženi, ali Akif nastoji otkloniti njegove sumnje.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina