TV Extra

Fikret se sukobljava s Deniz

-

PONEDJELJA­K (93. ep.)

Okončan je razvod Oguza i Lejle, ali svi sa strahom očekuju njenu reakciju. Ferhunde primjećuje da se sa Ševketom nešto čudno dešava i to pripisuje čestim Sedefinim posjetama banci u kojoj on radi. Uznemirena, odlazi kod Sedef i govori joj da se drži što dalje od njenog muža. U međuvremen­u, Fikret se sukobljava sa Deniz i govori joj da se mora prestati viđati sa onim muškarcem ili će sve reći njenom ocu. Kad se vrati kući sa fakulteta, Nedžla će doživjeti veliko iznenađenj­e.

SRIJEDA (94. ep.)

Iako su se svi bojali Lejline reakcije, ona je odlučila krenuti dalje. Za početak je skinula roze kaput koji je nosila u znak protesta. Kada je shvatila da će Džejda živjeti sa njom i Oguzom, Nedžla u očaju piše pismo ocu. Shvata da sama mora krenuti dalje. Lejla odlazi na psiho terapije, a Ševket sve više zloupotreb­ljava račune svojih klijenata, kako bi udovoljio prohtjevim­a svoje supruge, ali i drugih ukućana.

ČETVRTAK (96. ep.)

Nedžla upoznaje gazdaricu pansiona Žulide, ne sluteći o kakvoj se osobi radi. Lejla saznaje da je Jaman imao saobraćajn­u nesreću i odlazi sa porodicom u bolnicu. Ševket nastavlja sa tajnom kupovinom dionica od novca klijenata banke, a Gulšen ga pomno prati.

Nedžli je naporan noćni rad u baru. Deniz sve više bježi s nastave sastajući se sa sumnjivim dečkom. Ferhunde traži od Ševketa da joj prizna odakle mu novac.

PETAK (97. ep.)

Ševket se sve više upetljava u zamršenu situaciju s ukradenim novcem od klijenata. Gazdarica Žulide govori Nedžli da postoje i lakši poslovi koji su dobro plaćeni, ali Nedžla je ne shvata ozbiljno. Dževrije je i dalje nepodnošlj­iva svima u kući. Ferhunde moli Gulšen da i dalje prati šta Ševket radi. Tahsin i Fikret dolaze u Istanbul, a Tahsin je želi iznenaditi posjetom njenim roditeljim­a. Lejla se oporavlja i svi su sretni zbog toga.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina