TV Extra

Severina, Vrećo, Karleuša, Amra Džeko: Ko je najbolji

-

Kako komentirat­e odijevanje i stil Severine, Jelene Karleuše, Bože Vreće i Amre Džeko?

- Svako od njih ima poseban i unikatan stil. Božo Vrećo zaslužuje samo riječi hvale jer je njegov stil odijevanja dokaz da odjeća nema spol.

Cijenim ljude koji se

i da političke krize poput ove trenutno trebaju svima biti na prvom mjestu. U sklopu nove kolekcije “Buntovnik” planirana je kreacija koja je inspiriran­a citatom: “Sa velikom moći, dolazi velika odgovornos­t.” Prvobitno je trebala biti posvećena influenser­ima kao jasna poruka da svoje platforme ne koriste za promociju sebe, već da utječu na pratioce i usmjeravaj­u ih. Zbog situacije koja nas je zadesila shvatam usude biti hrabri

Karleuša se s razlogom smatra modnom ikonom na Balkanu, ali voljela bih da istaknem još par javnih ličnosti čiji stil mi se naročito dopada. To su Sara Jo, Tara, Nataša Bekvalac i Milica Pavlović. i drugačiji.

iz prve tri kolekcije. Modni dizajn je poput svake umjetnosti veoma rizičan posao zbog egzistenci­je, ali težim da ulažem i radim na brendu tako da jednog dana “Meyacota” postane svjetsko ime.

Finansijsk­e mogućnosti

Kako se Bosanke oblače?

- Ne volim da komentiram stil oblačenja drugih iz principa jer nemamo svi iste finansijsk­e mogućnosti i smatram da svako treba da ima potpunu slobodu u svemu, pa tako i u odijevanju.

Postoji li neko ko je nosio Vašu kreaciju, a da ste zbog toga izrazito ponosni?

- Divne glumice Elma Juković i Ivana Vojinović nosile su kreacije iz moje prve kolekcije “Tajna veza mode i filmskog platna”. Nedavno sam dogovorila saradnju s Draganom Marinković­em sto

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina