TV Extra

Kemal pro Mertovu s

-

PONEDJELJA­K (602. ep.)

Podlim trikovima Tulaj smješta Gulperi u bolnicu, ali na svu sreću bez ozbiljnih ozljeda. Kemal pronalazi Merta te ga odmah vraća u vilu. Ipak, Mert ponovno nestaje, ostavljaju­ći pismo za Narin i Kemala. Gulperi i Emiru se pri povratku iz bolnice pruža prilika da se bolje upoznaju. Turgaj iskorištav­a trenutak nepažnje ukućana i otima Jigita. Tulaj svjedoči otmici, ali umjesto da učini nešto da spasi Jigita, osmišlja plan koji će samo njoj pogodovati.

UTORAK (603. ep.)

Orhan, kojeg je Mert predao policiji, ima opasnog brata koji je odlučan osvetiti se Mertu zbog toga što mu je brat sada u zatvoru. Bade pomaže Kemalu da dođe do Merta i spasi ga. Kemal i Mert napokon uspijevaju izgladiti svoje odnose i pronaći zajednički jezik. Emir i ostali stanovnici imanja tragaju za Jigitom, koji je u Turgajevim rukama. Turgaj traži otkupninu, ali mu je pravi cilj osvetiti se Emiru zbog boravka u zatvoru.

SRIJEDA (604. ep.)

Emir pristiže u posljednje­m trenutku i spašava

Gulperi iz Turgajevih ruku. Nakon što je Kemal otkrio da je pronašao Mertovu stariju sestru, Narin strahuje da bi Mert mogao poželjeti otići iz kuće i živjeti sa sestrom. Ipak, ukoliko dođe do toga,

Priredila: Lejla i ona i Kemal će morati poštovati njegovu odluku. Ukućani saznaju da je zapravo Gulperi ta koja je spasila Jigita, a ne Tulaji.

ČETVRTAK (605. ep.)

Članice Emirove porodi

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina