TV Extra

Čengiz moli Ezela za pomoć

-

PONEDJELJA­K (23. ep)

Sardar otkriva Aliju da je Čengiz godinama čuvao videokaset­u pljačke kasina. S obzirom da mu nijedna banka ne želi dati pozajmicu za gradnju hotela, Čengiz moli Ezela za pomoć. Ezel dolazi u sukob s Kamilom i Šebnem, jer još uvijek nije spreman priznati istinu svojoj porodici.

UTORAK (24. ep.)

Bahar je uvjerena da joj Ezel šalje nepotpisan­e poruke, ni ne sluti da iza njih stoji Ali. Bahar se odjednom onesvijest­i, te Ali u pomoć poziva Ezela. U tom trenutku Ali shvata da nikada neće biti s Bahar, jer je ona zaljubljen­a u Ezela.

SRIJEDA (25. ep.)

Ezel i Tefo odvode teško ranjenog Kamila na posebno mjesto gdje će uz pomoć Ramizovih prijatelja biti hitno operiran. Sardar odlučuje sam ubiti Čengiza. Ramiz priznaje Tefu da će uskoro ubiti Alija kako bi se osvetio za Kamila. Sardar se šokira kad čuje kako Bahar govori da joj je Ezel dečko.

ČETVRTAK (26. ep.)

Nakon što je sreo Ramiza i saznao nove tajne svojih prijatelja, Ali se odlučuje sakriti u jeftinom hotelu na nekoliko dana. Ezel i Ejšan razgovaraj­u o svojim osjećajima. I dok ona osjeća krivnju jer otima ljubav svojoj sestri Bahar, Ezel smatra da ne rade ništa loše.

PETAK (27. ep.)

Na sahranu tete Nuket dolaze Ezel, Meliha i Mumtaz kako bi neutješnim Ejšan i Bahar izrazili saučešće. Sardar od poznanika traži da ubije Ezela, čovjeka koji mu je uništio život, a svoj mračni plan iznosi Čengizu i Aliju. Ezel i Šebnem odlaze u bolnicu u posjetu Kamilu gdje sreću njegovog sina.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina