TV Extra

Arif ne vjeruje Džanan da je bolesna

-

PONEDJELJA­K (330. ep.)

Jaman pronalazi fotografij­u njegove majke kod Zije. Gubi prisebnost i strašno povređuje svoga brata. Ali Zija je u pravu, njihova je majka zaista živa. Svjedok tomu je Arif. Premda Džanan tvrdi da boluje od kancera, Arif joj ne vjeruje.

UTORAK (331. ep.)

Zija uporno smatra kako će se njihova majka vratiti, te time sve više povećava bijes kod Jamana koji je zauvijek želi zaboraviti. Arif odlučuje otkriti Aliju Osmanov amanet. Iako se Ali i Dujgu žele udaljiti jedno od drugoga, narednik ih spaja u operaciji traganja za Džaferom.

SRIJEDA (332. ep.)

Otac Arif umire ne uspjevši prenijeti Jamanu i Aliju da su braća. I Jamanova i Alijeva porodica je potresena tim velikim gubitkom.

ČETVRTAK (333. ep.)

Džanan prijeti doktoru da ne želi ostati zaista bolesna zbog lijekova koje koristi kako bi obmanula Jamana i Ziju. Jaman i Seher odlaze podijeliti hranu napuštenoj djeci o kojoj se inače Arif brinuo.

PETAK (334. ep.)

Dok je porodica Kirimli u žalosti zbog oca Arifa, na vratima kuće pojavljuje se Džanan, Jamanova i Zijina majka. Ali Jaman ju, bez imalo griže savjesti, istog trena izbacuje na ulicu.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina