TV Extra

Levent ne p pratiti Gulp

-

PONEDJELJA­K (606. ep.)

Meltem vješto prikriva svoje namjere sa Kemalom i Narin. Premda Narin uspijeva uvjeriti Merta da pruži sestri priliku, on se jedva suzdržava da ne ode iz kuće. Kako bi Oji dokazao neke stvari, Emir organizira poslovni sastanak u kući umjesto u restoranu. Koje su zapravo njegove namjere? I dok se sve to odigrava, Tulaj saznaje da će i Gulperi, kao Emirova supruga, prisustvov­ati sastanku.

UTORAK (607. ep.)

Tulaj je očajna nakon Emirove odluke da se poslovni ručak organizira u kućnom okruženju, te da samim tim i Gulperi prisustvuj­e istom. Ubrzo u tome vidi priliku da se Gulperi ponizi, čime bi se i Emirov ugled narušio. Kemal i Narin nastoje pomoći Meltem da obnovi svoj narušeni odnos s Mertom. Mert se samo zbog Narin i Kemala pristaje susresti sa svojom sestrom, ne sluteći koja mu opasnost prijeti.

SRIJEDA (608. ep.)

Mert se ipak odlučuje naći s Meltem. Njegova odluka stvara problem Meltem koja sada mora prekinuti operaciju koju je pokrenula. Emirov mogući budući partner Levent, postaje sve više opčinjenij­i s Gulperi, što iz običnih pogleda prelazi na napastovan­je. I dok

Meltem

Priredila: Lejla

Gulperi svim silama nastoji izbjeći nevolje, Emir postaje sve sumnjičavi­ji.

ČETVRTAK (609. ep.)

i Mert napokon

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina