TV Extra

Ajbike doživljava još jednu sramotu u školi

-

NEDJELJA (24. ep.)

Akif uvjerava Suzan da će je oženiti. Harika i Ouldžan provode uzbudljive trenutke. Ajbike je ljuta zbog slike koju joj je poslao Berk. Doruk i Asije odlaze na muzičko takmičenje u Ankaru. Nebahat razotkriva suradnju između Akifa i Jasemin, te govori Kenanu kako ga žena vara.

PONEDJELJA­K (25. ep.)

Kenan i Akif doživljava­ju saobraćajn­u nesreću u kojoj Kenan gubi život. Asija i Doruk pobjeđuju na natjecanju. Sretna zbog novčane nagrade, Asije dolazi kući, ali tamo zatiče braću u onesviješt­enom stanju. Stric predlaže Omeru da pokrene vlastiti posao prodajući rižu.

UTORAK (26. ep.)

Akif se umiljava Nebahat, te ona odustaje od razvoda. Nebahat pokušava potkupiti Šengul dajući joj svoju iznošenu odjeću. Preko domaće zadaće, Doruk nastoji provesti što više vremena sa Asije. Šengul daje do znanja Suzan da je upoznata sa njenom tajnom.

SRIJEDA (27. ep.)

Kadir dolazi na radno mjesto svog oca i prisjeća se njihovih zajednički­h trenutaka. Omer polako razvija svoj biznis.

Nebahat ostaje u šoku kada sazna da je Suzan Akifova nova partnerica u firmi. Ajbike doživljava još jednu sramotu u školi. Omer upoznaje Ajše.

ČETVRTAK (28. ep.)

Doruk priznaje Asije da je želi bolje upoznati. Omer, Asije i Kadir počinju zarađivati novac kako bi ostavarili zajednički san - useljenje u novi stan. No, nakon svađe sa Kadirom, Berk ne može mirovati, te nasrće na Omera. Nakon teškog udarca, Orhan pada u nesvijest, te ga odvode u bolnicu.

PETAK (29. ep.)

Šengul pada u očaj od straha za svog muža. Berka odvodi policija. Šengul istjerava Omera i njegovu braću iz kuće, te su oni primorani spavati na ulici. Berkov otac traži od Akifa da izvuče njegovog sina iz pritvora. Berk je ljut zbog situacije u kojoj se našao i želi izaći što prije. Orhan se oporavlja.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina