TV Extra

Ali Riza se ne osjeća dobro

-

PONEDJELJA­K (105. ep.)

Nedžla posjećuje Oguza u zatvoru, saopćava mu da odlazi iz njegovog života i da on to mora prihvatiti. Ali Riza i Hajrije odlaze u pansion u kojem živi Nedžla i tamo upoznaju Žulide, koja im se predstavi u najboljem svjetlu, i kaže da se kao majka brine o njoj. Nedžlini roditelji nisu ni svjesni u kakvoj je opasnosti njihova kćerka. Tokom tuče u zatvorskoj ćeliji, Oguz je zboden nožem i prebačen u bolnicu...

UTORAK (106. ep.)

U kući Tekinovih je buknuo požar. Komšije i vatrogasci su ga ugasili prije nego se rasplamsao. Hajrije sebe krivi zbog svega. Nedžla ima sve više problema s Nijazijem, Žulidinim stalnim klijentom. Oguz je u zatvorskoj bolnici, ali ne želi reći ko mu je nanio povrede.

SRIJEDA (107. ep.)

Ali Riza se ne osjeća dobro. Problemi koji su zadesili porodicu, odrazit će se na njegovo zdravlje. Džan i Lejla su zbunjeni zbog svojih osjećanja. Žele provoditi vrijeme zajedno, ali ne i povrijedit­i ljude oko sebe. Tokom boravka u bolnici, Oguz će iskoristit­i priliku i pobjeći.

ČETVRTAK (108. ep.)

Oguz je oteo Ferhunde i odveo u svoje sklonište. Želi joj se osvetiti za sve što mu je uradila. Najprije će iz banke preuzeti novac koji je od njega iznudila. Ali Riza posjećuje ljekara, ali nikome to ne govori. Svi su zabrinuti za Ferhunde, jer se nikome ne javlja. U međuvremen­u, Džejda se porađa.

PETAK (109. ep.)

Fikret je pod velikim pritiskom i ne zna koliko može izdržati u kući svog supruga. Djeca su primijetil­a da je tužna i nesretna. Mole je da zbog njih ostane. Nakon što se porodila, Džejda nema nikoga kome bi se obratila za pomoć osim Nedžle.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina