TV Extra

Džafer kidnapuje Alija i Dujgu

-

PONEDJELJA­K (340. ep.)

Seher saznaje za Džananinu navodnu bolest, ali ne djeluje brzinom koju ona očekuje, tako da se Džanan odlučuje poslužiti Zijom, kako bi napokon ušla u vilu. Ali i Dujgu glume bračni par kako bi usrećili Dujginu mamu. Ali koristi priliku da na taj način ispolji svoje prave osjećaje.

UTORAK (341. ep.)

Jaman je bijesan na Seher jer je otvorila vrata Džanan, te uznemirila Ziju. Seher mu govori kako je to učinila jer ona ima rak. Jaman je šokiran tom izjavom, no ipak ne otkriva to. Zuhal se sviđa šta Džanan čini Seher i Jamanu.

SRIJEDA (342. ep.)

Nakon saznanja da će njihova majka umrijeti, Zija želi otići i brinuti se o njoj. Jaman ga sprečava i zaključava ga u sobu i traži od Seher da pripazi na njega. Komesar Ali je pomno isplanirao operaciju hvatanja Džafera, ali njegov plan ne uključuje Dujgu.

ČETVRTAK (343. ep.)

Seher se izvinjava Jamanu što je otvorila vrata Ziji koji je kriomice pobjegao iz konaka kako bi pronašao majku. Dujgu dolazi na mjesto operacije iako ju je Ali pokušao spriječiti. Jaman odlazi tražiti Ziju kod Džanan, te joj govori kako ga nije briga ukoliko umre. Džafer kidnapuje Alija i Dujgu, te ih tjera da jave kolegama kako je operacija završena.

PETAK (344. ep.)

Džafer je doveo Dujgu u situaciju da se posljednji­m atomima snage bori za svoj život, a Ali je primoran to sve gledati. Hoće li ali upotrijebi­ti zadnje atome snage da ih izvuče?

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina