TV Extra

Adrijana Bikić pobj sa 5.000 KM

Veliko finale bit će održano 26. juna

- L. K. P.

Kulinarski šou “Da, draga!“, koji se emitira na OBN televiziji, pobrao je simpatije gledalaca, a nastavlja se trećim i četvrtim ciklusom, pa sve do velikog finala, koje će biti emitirano 26. juna.

Kao glavna nagrada bit će dodijeljen­o 5.000 KM, uz povećane nagrade svim učesnicima.

Ovdje kuhaju muškarci kako bi njihove ljepše polovice dokazale kako one mogu biti za kormilom, a partneri ploviti uspješno kroz kulinarske vode. Sve to kako bi dokazale da s druge strane mora biti osoba koja cijeni i prepoznaje uložen trud ili pak osoba koja se trudi.

- Možda vaš partner ili partnerica nisu majstori kuhinje. Možda imaju dvije lijeve ruke, pa ipak, njihovu spremnost da pomognu, koliko god na kraju meso bilo zagoreno, treba prihvatiti kao izraz ljubavi. Uživamo li u kuhanju, a time možemo dodatno nekoga i usrećiti, to je, definitivn­o, dodatni plus. To je postao moto ove emisije kroz ovih dvadesetak epizoda - kaže voditeljic­a i urednica emisije Adrijana Bikić.

Bikić emisiju realizira u paru s egzotičnim kuharom iz Egipta Omarom Kherdom, koji svake nedjelje kandidatim­a „zapapri“novim receptom.

- Zabavno je gledati kandidate kako se znoje za šporetom, ali opet na kraju bude sve uglavnom jestivo - priznao je profesiona­lni kuhar Omar.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina