TV Extra

Meltem koristi sv načine da se prib

-

PONEDJELJA­K (614. ep.)

Gulperi želi što prije obaviti poslove kod Hasana i vratiti se kući kako bi pomogla Emiru. Za to vrijeme Tulaj ludi zbog nemogućnos­ti da dobije Emira na mobitel. Meltemini sve učestaliji postupci prema Kemalu izazivaju uzrujanost kod Narin. Hasan shvata da nešto nije uredu te odlazi do Emirove kuće. Gulperi prisluškuj­e njihov razgovor i saznaje da je Emir zbog nje izboden.

UTORAK (615. ep.)

Meltem koristi sve dostupne načine da se približi Kemalu. Narin je prozrela njen plan, ali se mudro i dostojanst­veno odnosi prema njoj. Tulaj je došla iz Erzuruma kako bi se brinula o Emiru, a pritom omalovažav­a Gulperin trud, te je neposredno optužuje za sve nevolje koje su snašle Emira.

SRIJEDA (616. ep.)

Tulaj na sve načine nastoji držati Gulperi dalje od Emira, ali ona uvijek pronađe način da mu pomogne. Meltem ostaje zatečena kada u svom uredu, umjesto Kemala, ugleda Narin. Ali Narin nije dovoljno to što joj je pokvarila plan te na vrlo lukav i sračunat način govori Meltem da bi se ona trebala koncentrir­ati samo na Merta i ništa drugo. Ipak, Meltem traži drugi pristup problemu i možda ga pronalazi u

Priredila: Lejla

Bade, Mertovoj djevojci.

ČETVRTAK (617. ep.)

Emirova porodica se vratila iz Erzuruma i Oja us

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina