TV Extra

Ezel spašava Ramizovu kćerku

-

PONEDJELJA­K (38. ep)

Ejšan posjećuje Mumtaza i saznaje da ključevi koje je pronašla u kutijici pripadaju njoj. Naime, Omer je, zajedno s ocem, uredio kućicu u kojoj je, nakon ženidbe, namjeravao živjeti s Ejšan. Čengiz dovodi Ejšaninog navodnog ljubavnika u Ezelov stan kako bi ga istukao i ubio, ali prije nego što potegne pištolj, Čengiz zahtijeva da „ljubavnik“prizna svoje grijehe.

UTORAK (39. ep.)

Mumtaz se osjeća sve bolje i okupljenim­a priča kako ga je posjetio Omer. Ramiz uspijeva razljutiti Alija, poslavši mu fotografij­e koje dokazuju da se Čengiz i Serdar potajno sastaju.

SRIJEDA (40. ep.)

Ezel, Ali i Čengiz su oteli Hande, djevojku koja već duže vrijeme prati ujaka Ramiza, tražeći dokaze i tajne koje će objaviti u knjizi. Djevojka ih iznenadi impozantno­m zbirkom članaka iz novina i pričom kako je ujak Ramiz sam kriv za ubistva svoja tri sina.

ČETVRTAK (41. ep.)

Uz Tefovu pomoć, Ezel uspijeva spasiti Azad od Čengizove i Alijeve nemilosti nakon što je na videokaset­i otkrio da su ona i Hande ista osoba. Ezel dogovara prvi susret Azad i ujaka Ramiza. Meliha primjećuje da su se Mumtaz i Ejšan zbližili i zanima je na koji način je uspjela nagovoriti Mumtaza da ode na operaciju.

PETAK (42. ep.)

Plaćeni ubica pronalazi Ramizovu kćerku Azad, koja je vrijeme kratila družeći se s Čengizom. U posljednji tren spašava je Ezel, nakon čega ubica nestaje bez traga. Bahar nije sretna što se Serdar vratio u njihove živote te moli Ejšan da ga izbaci iz kuće.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina