TV Extra

Nedžla je uhapšena u pansionu gospođe Žulide

-

PONEDJELJA­K (111. ep.)

Oguz je u zatvoru, gdje se stalno sukobljava s ostalim zatvorenic­ima. Čim sazna šta se desilo Ferhunde, Fikret dolazi u Istanbul. Suočit će se i sa Ševketom i pitati ga koliko je dužan zelenašima. Nedžla želi napustiti pansion i traži da joj pripreme račun. Međutim, Žulide joj neće dozvoliti da ode tako lako... Gđa Oja primjećuje da se nešto dešava između Lejle i njenog muža. Njene sumnje će se potvrditi kada Džan kaže da se želi razvesti.

UTORAK (112. ep.)

I Nedžla je uhapšena u pansionu gđe Žulide. Njeni roditelji to saznaju iz novinskog članka. Ali Riza napada gazdaricu Žulide i zahtijeva od nje da mu kaže gdje je njegova kćerka i šta je uradila. Osramoćena i ponižena, Nedžla zove roditelje. Fikret odbija Tahsinov poziv da se vrati kući, jer želi ostati uz roditelje u teškim trenucima. Ferhunde razgovara s Lejlom i traži od nje da se ne protivi ako otac dovede Nedžlu kući.

SRIJEDA (113. ep.)

U kući Tekinovih problemima nikada kraja. Sada su svi zaokupljen­i onim što se desilo Nedžli. Fikret i Ševket odlaze potražiti sestru, koja je našla utočište kod kolege. Lejla se prisjeća djetinjstv­a provedenog s Nedžlom i pita se kako će podnijeti mogući Nedžlin povratak kući.

ČETVRTAK (114. ep.)

Lejla govori ocu da dovede Nedžlu kući, jer je to i njen dom. Nedžla, međutim, zbog stida odbija doći. Nakon što nije dala Ševketu novac da vrati dug zelenašima, Ferhunde traži pomoć od Jamana. Treba samo još uvjeriti Ševketa da pristane na to.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina