TV Extra

Nažalost, bio nevj

Serija se emitira na Novoj BH veće uloge u životu Živimo u doba mišića, pa

-

žaner Džindoruk (Caner Cindoruk) glumi jednu od glavnih uloga u turskoj seriji „Nevjera“koja se emitira na Novoj BH. Za sebe kaže da je feminist, pravi gospodin, odmjeren i promišljen, čista suprotnost zavodljivo­m liku Volkanu, kojeg je utjelovio u hit-seriji.

DUnutrašnj­i glas

Da li bi ikada oprostio nevjeru, da li je on varao, kako je ušao u svijet glume, otkrio je u veoma otvorenom intervjuu.

- Moj stric je radio u pozorištu, zahvaljuju­ći njemu sa 17 godina sam u gradskom pozorištu počeo profesiona­lno glumiti. Potom se taj posao za mene pretvorio u ljubav. Prvo sam želio studirati jezik i historiju. No, nismo bili u prilici da odem studirati u drugi grad. S upisom na fakultet, upisao sam se i u pozorišni klub. Upoznao sam se s eksperimen­talnim pozorištem. To me hranilo. Glumio sam i režirao predstave. Sa 27 godina u jednom sam trenu zaglavio u Ankari. Nagovorio sam trojicu prijatelja i krenuli smo u Istanbul - prisjetio se Džindoruk.

Kako je bilo odrastati u Adani?

- To je multikultu­ralno mjesto i ja sam osjetio za nas troje djece. Prodajom na štandu trudio se zaraditi za porodicu. Kako bih mu pomogao kada je bio premoren, počeo sam raditi s njim. Najviše smo prodavali papuče, balone i govori u tebi nikada ne šuti. Zbog toga sam postao sanjarsko dijete. Sve sam zamišljao, bio sam sve redom. Katkad se i sada zamislim.

 ?? ?? Džindoruk : Nevjeru ne bih oprostio
Džindoruk : Nevjeru ne bih oprostio
 ?? ?? Džansu Dere i Džaner Dži
Džansu Dere i Džaner Dži
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina