TV Extra

Narin je o spasiti svo

-

PONEDJELJA­K (618. ep.)

Tulaj želi da Džavidan sazna kako je Emir zboden nožem i da za sve okrivi Gulperi, što na koncu i uspijeva. Hoće li se Gulperi izvući? Bade dolazi u Kemalov ured i govori mu istinu zbog čega je Mert podigao novac s računa. Shvatajući da je pogriješio, Kemal traži način da se iskupi Narin. S druge strane, Meltem u tomu vidi novu priliku da naruši njihov odnos.

UTORAK (619. ep.)

Kemal odlazi od kuće, te boravi u hotelu. Narin tuguje, a Meltem se smatra pobjednico­m zbog njegovog poteza. Emir moli Nizametin hodžu da ubrza proceduru posredovan­ja, kako bi Gulperi mogla slobodno nastaviti svoj život. Uprkos želji da oslobodi Gulperi stričeve sjene, Emir osjeća tugu zbog njenog izvjesnog odlaska.

SRIJEDA (620. ep.)

Narin odlazi u hotel kako bi se pomirila s Kemalom i vratila ga kući. Ipak, ondje ju zatiče bolan prizor. Tulaj sprovodi svoj plan u djelo. I dok se ona i Emir spremaju na put, Emir prima poziv. Gulperin stric pristaje da se sastanu i razgovaraj­u. Narin pokušava vjerovati u vjernost svoga muža, ali ju ipak nakon svega izjeda crv sumnje.

Priredila: Lejla

Emir uz Ojinu pomoć uspijeva saznati razlog Gulperinog odustajanj­a od

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina