TV Extra

Ramiz otima Čengizovog sina

-

PONEDJELJA­K (43. ep)

Ezel uspijeva uvjeriti Alija da je Ramizova kćerka Azat mrtva. Mert je već duže uvjeren kako su Čengiz i Ejšan ubili Omera, te odluči posjetiti Čengiza kako bi mu to i rekao. Ezel priprema iznenađenj­e za Bahar na krovu svoje zgrade. Mert uspije nestati iz Kamilovog vida, što će ga dovesti u zamku.

UTORAK (44. ep.)

Dok su Čengiz, Ejšan i Džan u posjeti kod Omerovih roditelja, u Alijev kazino dolazi Mert. Ezel se brine da bi moglo doći do problema. Zahvaljuju­ći Ramizovim riječima, Mert s lakoćom pronalazi sef u kojem je originalan snimak pljačke kazina.

SRIJEDA (45. ep.)

Ezelov plan je da Čengiz ode u zatvor zbog smrti zaštitara. Između njega i Bahar dolazi do poljupca i to pred

Ejšaninim očima. Najnoviji plan je oteti Džana tokom nastave, a Ejšan se sve više boji da će nešto poći po zlu. Uz Tefovu pomoć, Ramiz obavijesti Čengiza da je oteo njegovog sina.

ČETVRTAK (46. ep.)

Ljubomornu Ejšan uznemirit će Bahar kada se pohvali da ju je Ezel poljubio. Ramiz naređuje Čengizu da ubije Kandiralij­a ako želi vidjeti svog sina živog. Čengiz se uplaši i odbije ubiti Kandiralij­a, a u pomoć će mu doći Azad.

PETAK (47. ep.)

Čengiz objašnjava Aliju kako je uspio pobjeći Kandiralij­u i ujaku Ramizu. Ezel postavlja zamku Čengizu, preporučiv­ši mu da na kratko vrijeme otputuje s porodicom, a veče provodi s Bahar kako bi je nagovorio na liječenje u Londonu. Kao dio osvetničko­g plana, ujak Ramiz naredi Aliju da što prije ubije Kandiralij­a.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina