TV Extra

Suzan moli Melisu da joj pomogne vratiti Kadira

-

NEDJELJA (36. ep.)

Policija odvodi Omera u pritvor. Kadir moli Tolgu da povuče tužbu protiv njegovog brata. Šengul slučajno saznaje kako je Omer Suzanin sin. Harika shvata da su Doruk i Asije u vezi. Doruk se udvara Asije pred cijelim razredom. Suzan moli Melisu da joj pomogne vratiti Kadira.

PONEDJELJA­K (37. ep.)

Harika krade školske testove i stavlja ih u Asijinu torbu. Doruk preuzima krivicu na sebe kako bi spasio Asije iz neugodne situacije. Nakon toga oni postaju ljubavni par. Šengul se i dalje umiljava Omeru. Omer se zbližava sa Ajše i otkriva joj gorku istinu o sebi i svom životu.

UTORAK (38. ep.)

Doruk priznaje roditeljim­a kako je zaljubljen, a oni i ne slute u koga. Na iznenađenj­e svih ukućana, Šengul obasipa Omera poklonima. Omer prestaje raditi za Akifa. Šengul odlučuje napraviti DNA test kako bi imala dokaz da je Suzan Omerova majka. Berk namamljuje Doruka u zamku.

SRIJEDA (39. ep.)

Mazum priređuje dirljivo iznenađenj­e za braću Eren. Kadir, Asije, Omer i Emel se s tugom prisjećaju svojih roditelja. Omer i Kadir saznaju kako je Šengul uzela njihov novac. Asije je povrijeđen­a zbog Dorukovih riječi, te je gruba prema njemu. Šengul otkriva istinu Suzan.

ČETVRTAK (40. ep.)

Doruk se nastoji prilagodit­i Asije, no ona odbija biti u njegovoj blizini. Profesoric­a zadaje školarcima novi zadatak, a Ouldžan se opredjelju­je za dirljivu temu. Suzan govori Kadiru kako ne želi da Omer sazna istinu.

PETAK (41. ep.)

Šengul razgovara s Nebahat i otkriva joj istinu o Suzan. Omerov gazda je ljut zbog krađe, te zahtijeva od Omera da mu nadoknadi štetu. Melisa pomaže Ouldžanu. Suzan nudi saradnju Erhanu. Harika, Omer i Ouldžan briljiraju u izvođenju predstave. Kadir izvodi Melisu u romantični izlazak.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina