TV Extra

Fikret se vratila kući

-

PONEDJELJA­K (115. ep.)

Talat, kako bi pokazao dobru volju Oguzu, šalje svoje ljude u Žulidinu kuću da se osvete zbog svega što je Nedžla doživjela. Ali Riza je prešao preko svega što se desilo i otišao po svoju kćerku.

UTORAK (116. ep.)

Nedžla je ponižena i vraća se roditeljim­a. Oni su sretni zbog toga, ali se Lejla ne osjeća dobro. Otac razgovara sa njom. Uvjerava je da su mu jednako važne obje kćerke.

Lejla ga moli da joj dozvoli raditi u Jamanovoj firmi. Nakon toga, Lejla se povjerava Džanu, a on je pokušava utješiti govoreći joj da će joj rad pomoći da zaboravi tugu.

SRIJEDA (117. ep.)

Nedžla se vratila kući i svi se trude da joj ugode. Lejla to, međutim, ne može prihvatiti. Ljubomorna je i svaki gest shvata kao napad na nju. Činjenica da počinje raditi kao sekretaric­a gospodina Jamana, malo će ublažiti napetosti. U međuvremen­u, dok je Fikret bila u posjeti svojoj porodici i pružala im podršku u teškim trenucima, njena svekrva joj je već pronašla zamjenu.

ČETVRTAK (118. ep.)

Fikret se vratila kući, ali je na vratima dočekalo iznenađenj­e. Ipak, djeca su se veoma obradovala njenom povratku i svi planovi Dževrije su pali u vodu. Tahsin joj se izvinio jer nije pristao da Nedžla neko vrijeme bude gost u njihovoj kući. Tokom doručka, Ferhunde pred svima saopćava da planira postati majka. Svi su zatečeni tom odlukom, posebno Ševket, jer su ionako u veoma teškoj finansijsk­oj situaciji.

PETAK (119. ep.)

Dok se Ševketu sve više dopada činjenica da pobjeđuje u pokeru, Lejla uživa u društvu Džana. On joj priznaje da razmišlja o njoj i to baš u trenutku kada stignu njegova kćerka i supruga. Oguza su u zatvoru posjetili Džejda i Kan i on je presretan.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina