TV Extra

Dujgu se vraćaju bolne uspomene

-

PONEDJELJA­K (350. ep.)

Džanan na kartu sažaljenja pokušava osvojiti Jamanovo srce, ali ni Jaman ni Seher to ne dopuštaju. Kada uvidi da joj ni to ne uspijeva, Džanan shvata kako se mora riješiti Seher. Bahar u stanici policije ugleda čovjeka koji ju je oteo i tukao te bježi. Dok ju Dujgu i Ali traže, Dujgu se vraćaju bolne uspomene iz prošlosti, kao i osjećaj krivnje.

UTORAK (351. ep.)

Dujgu i Ali pokušavaju naći neki trag kako bi pronašli Baharine roditelje. Jaman naređuje Nedimu da ispita što je s čovjekom s kojim je njegova majka pobjegla. Jaman odlazi u naselje gdje su ranije živjeli Faik i Džanan, te nailazi na ženu koju je već Džanan potplatila da mu kaže kako ju je Faik mučio.

SRIJEDA (352. ep.)

Jaman je rastrgan zbog novih saznanja o svojoj majci i odgovore traži kraj očevog groba. Dugogodišn­ja mržnja prema majci ga čini opreznim i sumnjičavi­m, iako novosti govore da je ona nedužna. Ali i Dujgu provode ugodne trenutke s Bahar.

ČETVRTAK (353. ep.)

Seher govori Jamanu da se mora suočiti s onim što ga boli, te on zbog toga odvodi Džanan u kuću gdje su prije živjeli. Ali i Dujgu se mnogo posvećuju Bahar, no Ibrahim im javlja da su pronašli njenu majku.

PETAK (354. ep.)

Premda sumnjičav u svu tu priču oko Džananine prošlosti, Jaman ipak zadržava svoju majku u kući. Džanan prelazi na drugu fazu plana.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina