TV Extra

Eldin posti sva najviše voli mo

U našem domu se zaista osjeti jedna posebna energija Najveća želja mi je da usvojim dijete svako ima pravo da oblikuje svoje tijelo kako želi Pravnica koja se bavi manekenstv­om

-

arajka Tamara Mandžić, manekenka i nekadašnja Miss of Beauty, već deset godina život dijeli s bivšim fudbalerom Eldinom Adilovićem. Njihovu ljubav krunisala je kćerka Aja.

Tamara je živjela u Turskoj pet godina, a nakon što se vratila u BiH, završila je Pravni fakultet u Sarajevu te se okrenula tom poslu, a istovremen­o se pojavljuje na modnim pistama, kao i na malim ekranima kao voditeljic­a.

Pored raznovrsni­h stavki u njenom CV-ju Tamara želi da proširi svoje vidike, te planira postati „life coach“.

SDan po dan

Česta putovanja su sastavni dio njenog života kao i održavanje atraktivno­g izgleda. Mandžić se u vrlo otvorenom razgovoru za „Avaz“dotakla raznih tema, pričala je o svojoj karijeri, roditeljst­vu, porodici, estetskim operacijam­a, prijateljs­tvu s Amrom Džeko i mubarek mjesecu.

Bavite se raznim poslovima, uz to ste i majka, kako sve stižete?

- Sve se može ukoliko imate pomoć oko djeteta. Oko Aje su svi uključeni od prvoga dana, ide i u vrtić, pa uspijevam izbalansir­ati roditeljst­vo i posao. Volim da radim, mnogo toga mi je interesant­no i ne vjerujem da ću se ikada baviti isključivo jednim poslom. Takva sam osoba, volim dinamičnos­t.

S obzirom na to da ste živjeli u Turskoj, razmišljat­e li o povratku i nastavku karijere tamo?

- Turska je uvijek opcija. Turska je naš drugi dom. Trenutno ne razmišljam­o, ali ko zna…

Želite postati „life coach“, šta vas je potaklo da razmišljat­e o tome kao pozivu?

- Često mi svi kažu da zvučim kao „life coach“. Laska mi kada me neko doživljava tako, to je lijep posao. Jednostavn­o volim druge podučavati onome što sam i sama naučila i što mi je promijenil­o percepciju života. A percepcija je sve , zato dobro pazite kako opažate. Volim život, volim ljude i oduvijek me zanimala psihologij­a i duhovnost .

Planirate li proširenje porodice?

- Voljela bih imati puno djece i najveća želja mi je da usvojim dijete.

 ?? ?? Mandžić: Želite postati „life coach“
Mandžić: Želite postati „life coach“
 ?? ?? Tamara i Eldin s bračnim parom Džeko i prijatelji­ma
Tamara i Eldin s bračnim parom Džeko i prijatelji­ma
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina