TV Extra

Nesuđeni osvojio mo

Povreda na terenu promijenil­a je sve Porodično gnijezdo svio u Minhenu Ljubavnu priču sa

- A. HODŽIĆ

osanskoher­cegovački maneken Aldin Bunić pojavio se u kampanji za njemački modni brend „Best Secret“.

Bunić, inače porijeklom iz Bosanske Otoke, već nekoliko godina živi u Njemačkoj a ovo snimanje, kaže, trajalo je osam sati na kojem se uspio i zabaviti.

BInternaci­onalna ekipa

- Moj posljednji posao bio je za „Best Secret“. Ogromna firma sa sedam-osam studija u kojim se radi web šuting te šutinzi za kataloge, velika ljepota je što je ekipa internacio­nalna, Nedugo nakon toga sasvim slučajno otkriva modni agent, koji ga je otisnuo u svijet mode.

- Trenutna agencija za koju radim se zove „Viso MnGMT“, super saradnju imamo iako sam malo ograničen zbog kćerke i njenih potreba jer ona ima 1,5 godinu – ističe maneken.

Pametan potez

Naš maneken ističe kako ga jako pogađa situacija u svijetu, ali i u našoj zemlji te priznaje da nije požalio što ju je napustio.

-Bosna i Hercegovin­a mi ne nedostaje mnogo iz razloga jer svaki put ju ljubavnu priču, koja se krunisala brakom, započeo u Indiji, a na kraju su se odlučili stacionira­ti bi se ukazala prilika za glumački angažman, sumnjam da bih je propustio, u to sam siguran. u Minhenu gdje su spustili kofere prije nekoliko godina. Par se svojevreme­no pojavio i u muzičkom spotu „Venama“grupe „Lexington“.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina