TV Extra

Meltem završav

-

PONEDJELJA­K (622. ep.)

Gulperin se stric pojavljuje na vratima Emirove kuće kako bi provjerio pridržavaj­u li se svi dogovoreno­g. Kasim podvrgava ispitivanj­u čitavu obitelj, pa čak i Jigita. Ali Jigit se odlično snalazi u datom trenutku. Narin ne vjeruje u Melteminu priču da je bila izložena nasilništv­u i krađi torbice i njenih isprava. Kada ugleda osobnu iskaznicu u Melteminu džepu, odlučuje sve okončati i vratiti Kemala.

UTORAK (623. ep.)

Gulperi je uznemirena zbog stričevog boravka u kući. Ni ostali ukućani nisu spokojni zbog Kasimovog neukusnog ponašanja. Narin i Kemal se vraćaju kući sretni, te se njihova sreća prenosi na njihove bližnje. Meltem je spremna izložiti svoj i Mertov život opasnosti kako bi zadobila Kemala.

SRIJEDA (624. ep.)

Kasim stavlja Gulperi i Emira na smrtonosno iskušenje jer sumnja u istinitost njihovog braka. Međutim, Emir, nasavjetov­an od Hasana, polaže i taj ispit. Ali Gulperi krivi sebe zbog svega te odlučuje da napusti kuću čim njen stric ode. Meltem se vlastiti plan obija o glavu i završava u bolnici sa posljedica­ma opasnim po život. Narin daje obećanje Mertu da će učiniti sve što je u njenoj moći da spasi njegovu sestru.

Gulperi se sprema otići od Emira i njegove obitelji,

Priredila: Lejla nakon što se Kasim uvjeri kako je Gulperin i Emirov brak pravi. Planove im kvari

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina