TV Extra

Harika prijeti svojoj majci

-

NEDJELJA (42. ep.)

Nebahat optužuje Asije da je ukrala Melisinu ogrlicu dok je pomagala strini. Doruk je ljut na majku. Akif saznaje kako je Melisa prodala ogrlicu da bi pomogla siromašnoj braći. Braća obilaze grob svojih roditelja povodom Dana majki. Šengul predstavlj­a svoje proizvode na školskom sajmu.

PONEDJELJA­K (43. ep.)

Nakon neugodnog razgovora sa Akifom, Kadir se obračunava sa Omerom i Ouldžanom. Šengul pobjeđuje na sajmu. Želeći se osvetiti Suzan, Akif pred svima objavljuje kako je Omer njen sin. Otkrivši strašnu istinu o svom porijeklu, Omer pada u očaj, dok ga Kadir uvjerava kako se ništa neće promijenit­i.

UTORAK (44. ep.)

Susan više ne želi trpjeti Harikine ispade, te joj pokazuje zube. Doruk pruža podršku Asije u teškim trenucima. Akif uživa u uzajamnim ispadima netrpeljiv­osti Nebahat i Suzan. Ouldžan dobija poziv za snimanje reklame. Harika prijeti svojoj majci. Omer govori Suzan da mu ona nikada neće biti majka.

SRIJEDA (45. ep.)

Ouldžan dolazi na snimanje reklame. Omer saznaje ime svog pravog oca i istinu o tome kako ga Suzan nije napustila. Harika govori Omeru kako se mora ispisati iz škole i spasiti njen ugled. Doruk počinje raditi sa Muratom i Asije. Šengul ucjenjuje Suzan tjerajući je da prizna Omera.

Suzan namamljuje Akifa u zamku, te naziva Nebahat da posvjedoči njegovom varanju, no Akif opet pronalazi način da se izvuče. Suzan nagovara Omera da se odrekne prava na njenu imovinu. Šengul odlazi od kuće. Suzan pokazuje Akifove poruke Nebahat. Omer doživljava prometnu nesreću.

PETAK (47. ep.)

Akif provocira Suzan koja samo želi da ju ostavi na miru. Suzan se kaje zbog ugovora kojeg je dala Omeru na potpis, te nastoji ispraviti svoju grešku. Orhan uživa u slobodi sa svojom djecom, dok se Šengul nada kako će ju moliti da se vrati. Ajše i Omer počinju hodati.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina