TV Extra

Lejla traži utjehu u Džanovom društvu

-

PONEDJELJA­K (120. ep.)

Dok Lejla ne može sakriti koliko pati, jer roditelji sve više vremena posvećuju Nedžli, Oguza u zatvoru progoni Talat. Prijeti mu da će povrijedit­i njegovog sina i Džejdu. Kada Ferhunde slučajno, Nedžlinu majicu odnese Lejli, situacija u kući će eskalirati.

UTORAK (121. ep.)

Nakon svih dešavanja i svađa u kući, Nedžla će reći ocu da napušta kuću, da je pokušala ostati, ali da njeno prisustvo dodatno uznemirava Lejlu. Dok Ali Riza pokušava sačuvati porodicu, okupljajuć­i ih oko večernje trpeze Hajrije izlaz vidi u tome da se djevojke što prije trebaju udati. Očajna i povrijeđen­a, Lejla će ponovo pozvati Džana i u njegovom društvu potražiti utjehu.

SRIJEDA (122. ep.)

Pokušavaju­ći da razdvoji Fikret i Tahsina, raznim smicalicam­a i ogovaranje­m, Dževrije će supružnike zapravo zbližiti. Uči će u sobu u trenutku kada će se oni prvi put poljubiti. Lejla se mnogo bolje osjeća od kako radi kod Jamana. Zbunjuje je samo to što često sreće Džana.

ČETVRTAK (123. ep.)

Lejlina psihologin­ja Oja shvata da ne može objektivno rasuđivati kada je Lejlino liječenje u pitanju. Nakon što je shvatila da se nešto dešava između njene pacijentic­e i supruga uputit će Lejlu novom psihologu. Fikret i Tahsin su odlučili nekoliko dana otputovati i posvetiti vrijeme jedno drugom. Biće to poput medenog mjeseca na koji nikada nisu otišli.

PETAK (124. ep.)

U nastupu ljubomore, Dževrije pocijepa stoljnjak koji je Fikret trebala predati mušteriji. Fikret i Tahsin uživaju u vikendu na planini. Lejla je u lošem psihičkom stanju nakon Nedžlinog povratka u kuću. Ali Riza je tješi i uvjerava da treba biti jaka. On poziva Džana i govori mu da i on želi biti prisutan na suđenju zajedno sa Ferhunde, kao njen zaštitnik.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina