TV Extra

Slava me neć

S pjesmom “Loša” čvrsto je zauzela prvo mjesto na svim BiH kao i u svim drugim zemljama je divna Ne želi govoriti

-

lada pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, novom pjesmom “Loša” čvrsto je zauzela prvo mjesto na svim trending listama u regionu. Nova numera oduševila je publiku, što dokazuje milionski broj pregleda i bezbroj pozitivnih komentara koji su se nizali na YouTubeu.

Breskvica punom parom radi na svojoj solo karijeri i kako kaže, uživa u tome. Kroz svoju dosadašnju karijeru nije imala muzičkog uzora, ali ima podršku koja joj je najbitnija, a to je njena porodica.

Breskvica i Mihajlo Veruović Voyage bili su jedan od najpopular­nijih balkanskih mladih parova. Nakon što su zajedno izgradili karijeru, krajem 2020. njihova veza je pukla, a samim time i saradnja. O Voyageu Breskvica više ne želi govoriti.

MVelika odricanja

U ekskluzivn­om intervju za “Avaz” mlada pjevačica za mene i nešto što do sada nisam radila. Na trending ne gledam kao na takmičenje i samim tim sve izvođače smatram svojim dragim kolegama, a velika mi je čast da se moje ime nalazi pored tako velikih zvijezda i umjetnika na koje i Nikolija su umjetnici s kojima bih voljela sarađivati mogu samo da se ugledam.

Imate 21 godinu, a već ste mnogo toga ostvarili na sceni, otkrijte nam recept za uspjeh?

- Drago mi je što imate takvo mišljenje o meni, ali ja smatram da je moja karijera tek počela i jednostavn­o se trudim i vrijedno radim da postignem nešto što sam zamislila. Spremna sam na velika odricanja i puno rada, ipak imam samo 21 godinu i život je predamnom. Dakle, recept je zalaganje i vjera u sebe .

Imate li podršku roditelja, šta oni misle o Vašem poslu?

 ?? ?? Breskvica: Vrijedno radim
Breskvica: Vrijedno radim
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina