TV Extra

Ezel obavještav­a Ejšan da joj je suprug pobjegao iz zatvora

-

PONEDJELJA­K (53. ep)

Ezel ne želi da Bahar otputuje u London puna mržnje prema njemu, pa joj otkriva svoj pravi identitet. Čengiza u zatvoru nepoznati muškarac ispituje o ujaku Ramizu, a upravitelj mu potajno dostavlja fotografij­e na kojima su Ezel i Tefo. Bahar traži istinu od Ejšan, Ali dobija prijeteći poziv, a nervozni ujak Ramiz posjećuje svoju kćerku.

UTORAK (54. ep.)

Ali je šokiran kada mu Čengiz pokaže fotografij­e Ezela i Tefa koje mu je ostavio upravitelj. Bahar posjeti Alija kako bi od njega čula priznanje da je ubio zaštitara i smjestio Omeru. Nedugo poslije, Tefa dočekaju Ali i njegovi naoružani prijatelji sa novim zadatkom – još danas će zajedno ubiti Ezela, a upravo Bahar će iskoristit­i kao zamku.

SRIJEDA (55. ep.)

Ali želi da Tefo ubije Ezela i tako mu pokaže vjernost. Međutim, doći će do nečega čemu se Ali nije nadao. Ujak Ramiz i Ezel ne znaju kako je Ali saznao za Tefa, ali se boje da bi mogao progovorit­i ako ga Ali počne mučiti.

ČETVRTAK (56. ep.)

Čengiz se prijavi za plaćeni rad u zatvoru vjerujući da mu je to jedina mogućnost za bijeg. Ezel i ujak Ramiz pronalaze Alijevo skriveno skladište u kojem je čovjek vezan za stolicu s vrećom na glavi. Ezel vjeruje da je to Tefo.

PETAK (57. ep.)

Oslobođeni Čengiz nazove Ezela i zaprijeti mu da će kad-tad saznati ko je on zapravo. Ezel obavještav­a Ejšan da joj je suprug pobjegao iz zatvora, ne sluteći da je Čengiz već u njenoj sobi i da joj prijeti smrću. Ramiz otpusti Tefa zbog nelojalnos­ti, a zamoli Azad da ne bježi od roditelja te joj obeća da će je štititi.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina