TV Extra

Doruk saznaje za Melisinu vezu sa Kadirom

-

NEDJELJA (48. ep.)

Berk saznaje kako je Doruk počeo raditi u kafiću, te u tome vidi novu šansu da ga provocira. Talija upoznaje Mazuma i ostaje iznenađena njegovim neznanjem. Omer saznaje za svađu između Tolge i Kadira. Suzan poništava ugovor, te poziva Omera u svoju kuću. Harika je na rubu sloma živaca.

PONEDJELJA­K (49. ep.)

Asije prisluškuj­e razgovor između Selima i Doruka, te im se žestoko usprotivi braneći svoj ponos. Suzan i Omer uživaju u zajednički­m trenucima, te dogovaraju sljedeći susret.

Doruk saznaje za Melisinu vezu sa Kadirom. Kadir upoznaje Melisine prijatelje i ne osjeća se ugodno u njihovom društvu.

UTORAK (50. ep.)

Melisa uvjerava Kadira da su razlike između njih pomirljive i da one neće utjecati na njihovu vezu. Nebahat saznaje za njihovu vezu, te Melisi žestoko brani viđanje sa Kadirom. Harika diže ruku na sebe kako bi uvjerila majku da je Omer psihopata. Suzan istjerava Omera iz kuće.

SRIJEDA (51. ep.)

Ouldžan govori Hariki kako je zauvijek završio sa njom. Tolga odlučuje pred svima poniziti Asije na račun njenog siromaštva. Šengul namamljuje Orhana glumeći bolest, te se vraća u svoju kuću. Asije i Ajbike upoznaju djevojku koja im nudi odličan posao i zaradu, ne znajući da je sve to dio Tolginog plana.

Harika traži od majke da izbaci Omera iz škole, no na sastanku upravnog odbora Akif žestoko staje u Omerovu obranu i on ostaje. Kako bi ju dokrajčio, Akif laže Suzan da je njihova firma pred bankrotom. Akif saznaje kako je Melisa u vezi sa Kadirom, te ju ucjenjuje kako bi prekinula svaki kontakt s njim.

PETAK (53. ep.)

Asije doživljava nesreću na Alpovoj zabavi, ali se ona i Ajbike uspijevaju vratiti kući. Obje su očajne i stide se svojih poteza. Berkov igrokaz jeizabran kao uspješniji, te on dodjeljuje uloge svim svojim takmacima. Tolga objavljuje Asijinu fotografij­u želeći ukaljati njenu čast. Asije i Ajbike priznaju istinu.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina