TV Extra

Ševket se pokušava izvući iz dugova

-

PONEDJELJA­K (125. ep.)

Džan je sve više zaintereso­van za Lejlu, a ni ona nije ravnodušna. Fikret i Tahsin su napokon izgladili svoje odnose i spavaju u istoj sobi, ali Dževrije zbog toga prigovara snahi. Između Nedžle i Lejle odnosi nisu ništa bolji.

UTORAK (126. ep.)

Ali Riza je ljut na Ševketa jer ga je zatekao u kockarnici. Ševket mu govori da nije kockao, i da ne želi da ga otac prati jer je odrastao čovjek. Ferhunde je ponosna na muža, jer se suprostavi­o ocu. Hajrije se raspituje o Lejlinim osjećanjim­a prema Džanu. Kafedžija Ahmed se i dalje udvara susjedi Nejir, šalje joj ljubavno pismo.

SRIJEDA (127. ep.)

Ferhunde je shvatila da joj je nestala kreditna kartica. Ona to saopštava Ševketu, a on joj priznaje da je on uzeo. Ali Riza na pijaci vidi Sevdu, djevojku iz studentski­h dana.

On otvara godinama staro poglavlje svog života. Ti njegovi glasovi iz prošlosti izazvat će ljubomoru kod Hajrije. Kafedžija Ahmed želi saznati da li je Nejir dobila ljubavno pismo. Fikret i Tahsin se sve više zbližavaju i uživaju u dugim razgovorim­a.

ČETVRTAK (128. ep.)

Dževrije je ljubomorna zbog Fikretinih dugih razgovara telefonom sa njenom majkom. Ferhunde uvijek nalazi izgovor da ode iz kuće, kako bi pobjegla od kućnih obaveza. Hajrije joj zbog toga prigovara. Ševket se pokušava izvući iz dugova, ali sve dublje tone.

PETAK (129. ep.)

U Ševketovu banku dolazi inspekcija. Ferhunde prepoznaje svog druga sa fakulteta koji je sada inspektor.

Iznenađen susretom s njom, nije detaljno provjerava­o Ševketove račune.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina