TV Extra

Jaman zatiče Seher u Fikretovoj kući

-

PONEDJELJA­K (360. ep.)

Džanan je odlučna odgoditi Seherino iznenađenj­e za Jamana, te nastoji umjesto toga potresti Jamanovo povjerenje u nju. Fikretov kasni dolazak pred vilu unosi pometnju kod ukućana. Ali i Dujgu su u stisci s vremenom kada je u pitanju lov na krijumčara.

UTORAK (361. ep.)

Zuhal poziva Ersina u konak kako bi popravio Seherin telefon, te da bi ona otkrila što to Džanan krije na njemu. Jaman je bijesan jer primjećuje da Seher nešto krije od njega, no ni ne sluti da je to iznenađenj­e.

SRIJEDA (362. ep.)

Jaman zatiče Seher u Fikretovoj kući i gubi teško stečeno povjerenje u nju. Dok Seher nastoji da nekako sve mu objasniti,

Jaman nestaje. Džanan kao da je rođena pod sretnom zvijezdom. Nakon što ju je Zuhal stjerala u kut, sasvim slučajno saznaje Zuhaline prave namjere.

ČETVRTAK (363. ep.)

Seher je žalosna jer je njeno iznenađenj­e za Jamana

propalo. Jamanu je lakše nakon što je saznao da ga ne vara. Ali je bijesan jer misli da je Volkan Dujguin momak. Jamanu se ne sviđa što je Seher u kontaktu s Fikretom, no ipak joj dozvoljava odlazak u posjetu njegovoj kćerki koja se operirala.

Seher pomaže Fikretu oko Melek, te to čini Jamana nespokojni­m. Jaman se služi malim lažima i dolazi im u posjetu sa Jusufom. Volkan na neobičan način prikazuje svoju i Dujginu vezu Aliju.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina