TV Extra

Znam ka prevaren

Džansu se 2009. godine trebala udati za komičara Džema Nisam osoba koja tek tako misli da mora imati dijete i bit

-

edna od najpopular­nijih turskih glumica, Džansu Dere (Cansu, 41) zvijezda je nove serije „Nevjera“, koja se emitira na Novoj BH. Serija govori o osveti žene, a ova bivša manekenka i zvijezda serija „Sulejman Veličanste­vni“, „Sila“i „Ezel“tumači glavnu ulogu, prevarene žene koja je spremna na sve kako bi saznala ko je ljubavnica njenog muža.

JUlaganje u sebe

Premda u privatnom životu nema nikakve veze s osvetom, a ljubomora, kako tvrdi, nisu u njenoj naravi, ovu ulogu, prema reakciji gledalaca, iznijela je sjajno. Možda zato što je i sama iskusila kako je to biti, prevarena žena.

Džansu se 2009. godine trebala udati za komičara Džema Jilmaza (Cem Yilmaz), ali ispostavil­o se da je on varao s prijatelji­com. Nekoliko mjeseci kasnije oženio se tom prijatelji­com i dobio dijete. Nakon toga započela je vezu sa menadžerom, no ni ta veza nije dugo potrajala jer je i on ostavio zbog druge. Navodno je trenutno u vezi s turskim glumcem Metinom Akdilgerom (Akdülger, 33), no glumica

stalno otkrivati informacij­e i dijeliti fotografij­e o svom životu, ne mogu toliko toga pratiti u svakom

trenutku o tome ne želi pričati u javnosti.

- Nisam osoba koja u razdoblju u kojem ne radi voli biti prisutna. Ne zato što ne želim davati intervjue, nego zato što mislim da moram imati posao o kojem ću moći govoriti, jer baš i ne volim govoriti o sebi i ne volim da me ispituju o mom privatnom životu - izjavila je glumica.

U slobodno vrijeme čita, gleda filmove, šeta, uči, piše, crta i bavi se sportom.

- U tempu snimanja serije baš i nije moguće sve to raditi. Kad sve jako brzo teče, čovjek ne može naći vremena za rast, za učenje. Ako ne možeš istraživat­i neke duge stvari, ako ne možeš čitati, ako ne možeš putovati, kao da ne sazrijevaš. Meni to djeluje kao da uvijek s istim informacij­ama ostaješ isti čovjek - smatra Džansu i priznaje kako umjesto u materijaln­e stvari radije ulaže u sebe, u putovanja i drage ljude koji je okružuju.

Glumica baš i ne voli dijeliti svoj privatni život s milionima ljudi, o svojim vezama također nerado

 ?? ?? Dere u seriji „Nevjera“
Dere u seriji „Nevjera“
 ?? ?? Dere: Privatni život čuva
Dere: Privatni život čuva
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina