TV Extra

Ezel iznenadi Ejšan prosidbom

-

PONEDJELJA­K (58. ep)

Dok se Tefo oprašta od Alija, misteriozn­i čovjek doznaje adresu na kojoj se trenutno nalazi Azad. Serdar prekine Ejšan i Ezela u razgovoru zbog bojazni da je Bahar loše, pa zamoli Ezela da je posjeti. To u Ejšan probudi ljubomoru. Čim je Ezel otišao, u kuhinji se pojavi Čengiz s nožem u ruci.

UTORAK (59. ep.)

Ezelov plan napreduje. Alija iznenadi vijest da je „njegov“kasino stavljen na prodaju, a policija izbaci Ejšan i Džana na ulicu jer ni njihov dom više ne pripada obitelji Ataj. Mert pročita u novinama da je Čengiz pobjegao iz zatvora, ali ne sluti da ga njegov otac Mumtaz skriva u svojoj radionici.

SRIJEDA (60. ep.)

Mert će kasno shvatiti da je napravio grešku kada je dozvolio Čengizu da prespava u domu porodice Unčar. Melihi nije drago što će čovjek zaslužan za

Omerovu tragediju boraviti u njihovoj kući, pa se iz protesta posvađa sa Čengizom, koji nasrne na nju nožem.

ČETVRTAK (61. ep.)

Kamilo umire od povreda u pucnjavi kod bolnice, a teško ranjenog Alija spašava Ezel koji ga odvodi u bolnicu. Istovremen­o, Mumtaz shvati da su prijatelji Omera nevinog poslali u zatvor, pa sebe okrivi za smrt sina i poželi se ubiti, no Mert i Meliha ga zaustave u toj namjeri.

PETAK (62. ep.)

Ezel iznenadi Ejšan prosidbom na krovu svoje zgrade. Međutim, umjesto radosti, Ejšan otkrije da je upala u Ezelovu opasnu igru. Njen najsretnij­i dan u životu pokvari iznenadna posjeta Merta i ujaka Ramiza. Ezel s ponosom izbaci posramljen­u i zbunjenu Ejšan iz stana bez ikakvog objašnjenj­a. Ujak Ramiz je osmislio novi plan kako otkloniti Kenana, ali će trebati pomoć i od Tefa i tek oporavljen­og Alija.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina