TV Extra

Erhan navodi Akifa na pogrešan trag

-

NEDJELJA (54. ep.)

Kadir i Doruk se obračunava­ju sa Alpom. Tolga vodi Hariku u izlazak koji će se završiti njenim bijegom. Melisa glumi da je u depresiji, kako bi se roditelji sažalili na nju. Harika otkriva Doruku da je Tolga glavni krivac, te zauzvrat zahtijeva od njega da joj donese njegov mobitel.

PONEDJELJA­K (55. ep.)

Orhan saznaje za laž svoje kćeri i tjera ju da prizna istinu. Doruk i ekipa namamljuju Tolgu u zamku, te iznuđuju priznanje od njega. Ouldžan otkriva užasnu istinu o Harikinom činu, ali ga ona slatkim riječima uspijeva nagovoriti da ne kaže Omeru. Založni službenici odnose stvari iz Harikine kuće.

UTORAK (56. ep.)

Doruk i Kadir javno objavljuju Tolgino priznanje, te se on ispisuje iz škole. Arif omalovažav­a Erhana i on mu se odlučuje osvetiti. Suzan shvata da je zbog Akifa ostala bez pare u džepu. Omer saznaje da mu je Ouldžan prešutio istinu. Doruku stiže e-mail koji sadrži šokantnu snimku.

SRIJEDA (57. ep.)

Akif uspijeva zataškati istinu pred Dorukom. Akif je uspaničen i bezuspješn­o pokušava otkriti tko ga ucjenjuje. Suzan i Harika nalaze utočište kod Sibel. Akif prijeti Šengul. Berk ponosno predstavlj­a glavne scene svoje predstave. Akif postavlja Orhana za šefa uprave.

ČETVRTAK (58. ep.)

Akif otkriva da je njegova kći i dalje u kontaktu sa Kadirom. Dolazi do obračuna između Doruka i Selima, te Doruk i Asije napuštaju kafić. Sibelin muž pokazuju naklonost prema Suzan. Harika pokušava ukrasti Sibeline naušnice, no biva razoktrive­na i istjerana iz kuće. Tolga kuje pakleni plan.

PETAK (59. ep.)

Suzan je iznenađena bezosjećaj­nošću svoje kćerke i okrutošću svojih prijatelji­ca, te bezuspješn­o nastoji naći rješenje. Erhan navodi Akifa na pogrešan trag. Talija upoznaje Mazuma sa ujakom kojeg je on već ranije upoznao. Tolga dolazi u školu i podmeće pravi pištolj na mjesto lažnog.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina