TV Extra

Seda pomaže Aliju da pronađu Jasemin

-

PONEDJELJA­K (365. ep.)

Seher dovodi Fikreta i Melek u konak obzirom da ih je vlasnik stana izbacio. Džanan je zadovoljna jer joj je plan uspio, te može nastaviti s pravljenje­m intriga u vezi Seher i Fikreta.

UTORAK (366. ep.)

Premda Dujgu nastoji da se ne brine za Alijevo ponašanje, ipak ga prati kako bi vidjela ko je ta misteriozn­a Seda s kojom će se naći. Džananina i Zuhalina alijansa već pokazuje znake uspjeha. Jaman pokazuje ljubomoru na Seher i Fikreta.

SRIJEDA (367. ep.)

Seda pomaže Aliju da pronađu Jasemin, te ju on moli da ništa ne govori Dujgu dok ne nađu jasne dokaze. Kara je odlučna ne oprostiti Ibrahimu, te mu Kirpi savjetuje da joj kupi poklon kao znak dobre volje. Melek govori Jamanu kako ga je zavoljela otkako je s njima u konaku.

ČETVRTAK (368. ep.)

Jaman je među Fikretovim stvarima ugledao sliku na čijoj poleđini stoji Seherina poruka. Bijesan je zbog toga. Pažnju mu odvlači Melek, koja ima napad, te ju vodi u bolnicu, jer ni Seher, ni Fikret nisu tu. Zuhal se želi dodvoriti Jamanu tako što će mu dati informacij­u kojom će izbaciti Džanan iz kuće, ali i Džanan ima snimku kojom može raskrinkat­i Zuhal. Tenzije između Alija i Dujgu dodatno rastu.

PETAK (369. ep.)

Džanan ucjenjuje Zuhal videom na kojem se vidi kako ona više nije nepokretna. Dujgu prati Alija, te otkriva kako je u potrazi za Jasemin.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina