TV Extra

Misteriozn­i plaćeni ubica ubija Bahar

-

PONEDJELJA­K (63. ep)

Čitajući Ejšanino pismo koje je ostavila sinu, Ezel otkrije šokantnu istinu da je Džan njegov sin, dok Ejšan istovremen­o leži na Omerovom grobu i čeka da otrov počne djelovati. Mert je uspije pronaći nedugo nakon što se onesvijest­ila i dovodi je kući.

UTORAK (64. ep.)

Tefo je dobio novi zadatak, ubiti Kamilovog ubicu. Bahar, na Alijev nagovor, pristane nastaviti s liječenjem, iako doktor vjeruje da su male šanse za njeno ozdravljen­je. Ezel se naljuti na Ejšan jer nije rekla Omeru da je Džan njegov sin. Kao što je i obećao, Ezel povede Džana sa sobom u posjetu Čengizu.

SRIJEDA (65. ep.)

Misteriozn­i plaćeni ubica, Temuz, ubije Bahar pred očima njene sestre i prijatelja. Ejšan je izvan sebe, a Ezel i Ali još ne mogu vjerovati da su izgubili Bahar. Šebnem dobije SMS poruku s adresom na kojoj bi se trebala naći s Tefom koji je pobjegao iz Temuzovog zatočeništ­va, a Čengizu ozbiljno zaprijete Kenanovi pomoćnici koji traže da se priključi timu ili će, zauzvrat, ponovno u zatvor.

ČETVRTAK (66. ep.)

Samo Ejšan oplakuje sestru na sprovodu, ona ne želi da se iko, pa čak niti Serdar, oprosti od nje tokom pokopa. Na mjestu dogovoreno­g sastanka, Ezel prisloni pištolj pod vrat Kenanovom pomoćniku koji će, na kraju, uspjeti zbuniti Ezela pričom kako je ujak Ramiz naredio Baharino ubijstvo.

PETAK (67. ep.)

Ezel šokira Čengiza kada mu ispriča sve o svojoj prošlosti. Iako mu Čengiz najprije ne vjeruje i pokuša ga ubiti, Ezel ga ipak uspije uvjeriti da je Omer i zatraži od njega da mu objasni zbog čega ga je izdao. Ali i Azad sustignu ranjenog ubicu Temmuza.

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina