TV Extra

Orhan spašava Doruku život

-

NEDJELJA (60. ep.)

Orhan oslobađa zatočenog Berka koji mu otkriva detalje o Tolginom užasnom planu. Spašava Doruku život žrtvujući svoj, te ostaje nepokretan. Šengul pokušava odobrovolj­iti Orhana, no ne ide joj od ruke. Šengul od Akifa traži naknadu za svog muža, no dobija otkaz.

PONEDJELJA­K (61. ep.)

Hilmi dolazi na Orhanova vrata i saopćava im da će uskoro ostati bez krova nad glavom. Uzdajući se u Asijinu naklonost, Selim staje u obranu obitelji Eren.

Suzan se zapošljava kao prodavačic­a u butiku. Omer i Ouldžan namamljuju Tolgu u zamku. Akif nalazi Kadira i Melisu skupa, te im prijeti.

UTORAK (62. ep.)

Doruk i ekipa zatvaraju Tolgu u Akifovu kuću uvjereni da će izmoliti priznanje od njega. Kadir počinje raditi kao taksista, te vodi Erhana na mjesto koje će odrediti zlu sudbinu njih obojice. Akif puca u Erhana, te podmeće pištolj Kadiru. Kadir odlazi u pritvor. Tolga postaje svjedok stravičnog događaja.

SRIJEDA (63. ep.)

Hilmi istjerava Erenove iz kuće, te su oni primorani potražiti utočište kod Orhanove svastike. Nakon prvog saslušanja, Kadir odlazi u zatvor. Tolga govori Doruku istinu o njegovom ocu i Doruk ne zna što mu je činiti. Omer, Asije i Emel odlaze u dom.

ČETVRTAK (64. ep.)

Asije i Omer stječu nova poznanstva u domu. Kadir nastoji obraniti bolesnog Saliha pred nemilosrdn­im zatvorenic­ima. Doruk se obračunava sa ocem dajući mu do znanja kako zna istinu. Šengul i njena djeca se pate pod tetkinim krovom. Akif pokušava zastrašiti Tolgu, ali nailazi na iznenađenj­e.

PETAK (65. ep.)

Nakon okršaja sa Kadirom, Rešat i Ismail napuštaju ćeliju. Zahvaljuju­ći Doruku, Šengul se vraća na posao kod Nebahat. U strahu da ju jedna obitelj ne odvede iz doma, Emel ugrožava svoj život. Džemile spašava Emel, te se Asije i ona sprijatelj­avaju. Suzan i Harika provode noć u Omerovoj praznoj kući.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina