TV Extra

Oguz želi što prije izaći iz zatvora

-

PONEDJELJA­K (135. ep.)

Ferhunde je trudna. Svi ukućani su presretni, ali ne i ona. Ne zna šta da radi, jer je njen muž optužen za pronevjeru novca, a osim toga on je i u bijegu. U međuvremen­u, Nejir saznaje da je njena kćerka u kontaktu sa Ševketom i da mu je dala novac za bijeg.

UTORAK (136. ep.)

Svi su saznali da je Sedef u kontaktu sa Ševketom i veoma su ljuti na nju, posebno Ferhunde. Činjenica da njen muž ima više povjerenja u Sedef pomoći će joj da donese odluku o svojoj budućnosti. U trenutku kada policija dolazi da traži Ševketa, u kući Tekinovih pojavit će se i Dževrije. Tada će sazbati šta se dešava.

SRIJEDA (137. ep.)

Hajrije je jako žao što je burno reagovala nakon saznanja da je njen suprug bio u kontaktu sa ženom koju je volio u mladosti. Saznala je da je bila teško bolesna, da je umrla, te da je njihov susret zapravo bio oproštaj. Dok su svi članovi porodice van kuće, Ferhunde posjećuje Džejda sa bebom. Želi je ubijediti da prihvati Oguzov prijedlog i svjedoči u njegovu korist.

ČETVRTAK (138. ep.)

Ferhunde je saopštila porodici da više nije trudna, odnosno da se odlučila na abortus. Ne može dozvoliti da njeno dijete raste bez oca i da ga ona sama odgaja. Oguz želi što prije izaći iz zatvora, ali ne zna kako ubijediti Ferhunde da pristane na dogovor.

PETAK (139. ep.)

Tahsin je konačno odlučio da njegova majka ne treba više živjeti sa njima. Odvest će je njenoj kući, jer je ovoga puta pretjerala. Nedžlinoj prijatelji­ci Ipek je rođendan i pozvala je na proslavu sve prijatelje. Tamo će se ponovo sresti Nedžla i Džem.

 ?? ??

Newspapers in Bosnian

Newspapers from Bosnia and Herzegovina